Zdravím. Zničeho nic mi nejdou nainstalovat fonty Type 1, které jsem do teď běžně instalovat a používal. Vždy to napíše, že soubor je neplatný nebo poškozen. S PC jsem nic nedělal, kromě instalcí a odinstalcí běžných SW, prostě to jendoho dne nešlo. Netuší někdo, co se mohlo stát a jak z toho ven?
TrueType lze instlovat bez problému.
Win XP Home SP3
Pracuji v CorelDraw.
Dík.
Instalace fontů - nelze
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace fontů - nelze
podle toho, co to píše, tak budou asi nějak špatně stažené.zkus je stáhnout znovu a nebo odjinud
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto píše:podle toho, co to píše, tak budou asi nějak špatně stažené.zkus je stáhnout znovu a nebo odjinud
To nebude ono. Jsou to fonty, které mám v práci a používám je do teď bez problému už asi 5 let.
Spíš jetli neexistuje někde něco, kde jsem je mohl nějak omylem zkázat nebo co. Těžko se najdenou všechny Type 1 fonty poškodily.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ty fonty jsi stahoval doma a nebo si je přenášel z práce na flashce? pokud na flashce, odebral jsi ji řádně a tím jsi ukončil přenos?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
memphisto píše:ty fonty jsi stahoval doma a nebo si je přenášel z práce na flashce? pokud na flashce, odebral jsi ji řádně a tím jsi ukončil přenos?
Ty fonty mám nainstalované od poslední instalace woken. Do teď vše šlapalo. Najednou se mi přestaly zobrazovat v Corelu, tak jsem je zkusitl znovu nainstalovat. Nejdřív ze složky v PC, kde mám uložené všechny, aby byly po ruce, kdybych potřeboval. Nešlo to - hláška že poškozené nebo neplatné. Pak jsem je zkusil vzít z CD a opět to samé.
TrueType jdou, Type 1 ne. Takže to je něco v systému asi. Jen nevím co.
Tak jsem na tom stejně - nejdou nainstalit Type 1, prosím, nějak jsi to pořešil? Díky moc!
Ač jsem tomu nechtěl věřit, pomohla instalace nových ovladačů od nVidie.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Instalace W11Home - nelze dokončit Lenovo IdeaPad 3 Slim 15IAH8 Příloha(y)
od MK_Vs » 20 srp 2024 06:05 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 4499
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
21 srp 2024 07:24
-
-
- 1
- 1599
-
od meda2016