Arcade room Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Arcade room Vyřešeno
Ten Arcade room tady byl čert dlužen. Na Mahjongg Solitare už jsem nahrál hodin, že do tolika neumím počítat a pořád jsem poslední. Co s tím? A nejvíc mne deprimuje, že tato verze neřekne člověkovi, že už není tah. 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Arcade room
Předevšim to chce hlavně klid 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já jsem strávil u Mahjonggu cca. 20 hodin
a jsem na druhém místě a dál to prostě nejde

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
To já mám těch hodin víc (až budu hrát tak to sem hodím), ale je to neskutečný, tam se nahraje během 5-i minut tuším 1000 bodů a pak už není tah, nezbývá než to znova zamíchat a za 2 minuty to zase zdechne. Je to o nervy. Já jsem pátý, ale to asi jen proto, jelikož to nikdo nehraje. Jednou se mi to podařilo asi za 9 minut vybrat všechno a měl jsem ještě míň než když to znova zamíchám. Ltb nás chce asi zničit. Snad se dožiju vánoc. Ale nevzdám to. Udělám rekord i kdybych měl ten svůj krumpl zavařit.
P.S. Jestli nezavařím sám sebe.

P.S. Jestli nezavařím sám sebe.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
co jsem se tak díval, tak máš odehráno: 1 den a 39 minut, což je hodně slušné. taky u toho občas pěkně teču, ale je to hra. nějak bych to nehrotil. já dávám do 5 minut třeba 9000, ale pak už to moc nejde. vždycky po zamíchání mě to totálně rozháže a nejde skoro nic udělat. jinak při každé hře se dostanu na 12000, ale to je maximum 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Já v prvním anebo druhém příspěvku napsal 1000, ale je to 10000 a kolem toho se ty moje výsledky tak nějak pohybují. Ale zjistil jsem, že to zamíchání to nijak moc nerozháže, tam jde spíš o to, že člověk z té předchozí hry je nějak zvyklý a po tom zamíchání, než si zvyknou oči, než se zase začne soustředit na nové postavení (protože podvědomě tam má ještě to první), tak uteče spousty času. Každopádně mne to ničí.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jo ten Mahjongg je hodně návyková hra. taky jsem u toho proseděl večerů a jak jsem si oddechl, když jsem se konečně dostal na první místo a pak mě zase předběhla ta martina.tvrd
teď už ale na to nemám moc času, ale občas si to zkouším dávat.mě to příjde, že to není o umění hrát Mahjongg, ale o štěstí, jak ti to na začátku rozdá. já jsem třeba předtím Mahjonng vůbec nehrával a tohle mi začalo jít. jinak bych spíše uvítal, kdyby se ty zvuky tam daly vypnout natvrdo. poslouchám při tom třeba hudbu a při každé nové hře jsou ty zvuky znovu zapnuté 

-
- Pohlaví:
Je to dobrá hra, je to taková oddechovka i když někdy leze na nervy a musí se u ní trochu myslet, ale je to opravdu hodně o tom štěstí. Když to špatně zamíchá, tak jsi v háji. Ale i tak ji mám rád a hraju dál.
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
když už jsme u toho není do arcade room něco jako hledání min? 

CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
-
- Pohlaví:
Já bych byl spíš pro šachy s takovým nějakým středním stupněm obtížnosti. Tím myslím, aby se nad tou mašinou dalo také vyhrát a nebylo to stále 0:1.
P.S. A taky Lodě !
Prostě takovou oddechovku, kde se moc nemyslí a zběsile nekliká.

P.S. A taky Lodě !
Prostě takovou oddechovku, kde se moc nemyslí a zběsile nekliká.
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
u hledání min se zběsile nekliká když víš jak na to :)
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E