Arcade room Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Arcade room  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 28 lis 2008 22:15

Ten Arcade room tady byl čert dlužen. Na Mahjongg Solitare už jsem nahrál hodin, že do tolika neumím počítat a pořád jsem poslední. Co s tím? A nejvíc mne deprimuje, že tato verze neřekne člověkovi, že už není tah. :evil:

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Arcade room

Příspěvekod Rewqa » 28 lis 2008 22:16

Předevšim to chce hlavně klid :lol:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

guest

Příspěvekod guest » 28 lis 2008 22:28

Jdi se vycpat, radši budu poslední než abych přišel o nervy. :x

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 lis 2008 22:31

já jsem strávil u Mahjonggu cca. 20 hodin :lol: a jsem na druhém místě a dál to prostě nejde
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 28 lis 2008 22:38

To já mám těch hodin víc (až budu hrát tak to sem hodím), ale je to neskutečný, tam se nahraje během 5-i minut tuším 1000 bodů a pak už není tah, nezbývá než to znova zamíchat a za 2 minuty to zase zdechne. Je to o nervy. Já jsem pátý, ale to asi jen proto, jelikož to nikdo nehraje. Jednou se mi to podařilo asi za 9 minut vybrat všechno a měl jsem ještě míň než když to znova zamíchám. Ltb nás chce asi zničit. Snad se dožiju vánoc. Ale nevzdám to. Udělám rekord i kdybych měl ten svůj krumpl zavařit. :evil:
P.S. Jestli nezavařím sám sebe.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 lis 2008 22:42

co jsem se tak díval, tak máš odehráno: 1 den a 39 minut, což je hodně slušné. taky u toho občas pěkně teču, ale je to hra. nějak bych to nehrotil. já dávám do 5 minut třeba 9000, ale pak už to moc nejde. vždycky po zamíchání mě to totálně rozháže a nejde skoro nic udělat. jinak při každé hře se dostanu na 12000, ale to je maximum :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 28 lis 2008 22:47

Já v prvním anebo druhém příspěvku napsal 1000, ale je to 10000 a kolem toho se ty moje výsledky tak nějak pohybují. Ale zjistil jsem, že to zamíchání to nijak moc nerozháže, tam jde spíš o to, že člověk z té předchozí hry je nějak zvyklý a po tom zamíchání, než si zvyknou oči, než se zase začne soustředit na nové postavení (protože podvědomě tam má ještě to první), tak uteče spousty času. Každopádně mne to ničí.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 lis 2008 23:00

jo ten Mahjongg je hodně návyková hra. taky jsem u toho proseděl večerů a jak jsem si oddechl, když jsem se konečně dostal na první místo a pak mě zase předběhla ta martina.tvrd :-( teď už ale na to nemám moc času, ale občas si to zkouším dávat.mě to příjde, že to není o umění hrát Mahjongg, ale o štěstí, jak ti to na začátku rozdá. já jsem třeba předtím Mahjonng vůbec nehrával a tohle mi začalo jít. jinak bych spíše uvítal, kdyby se ty zvuky tam daly vypnout natvrdo. poslouchám při tom třeba hudbu a při každé nové hře jsou ty zvuky znovu zapnuté :mad:

guest

Příspěvekod guest » 28 lis 2008 23:30

Je to dobrá hra, je to taková oddechovka i když někdy leze na nervy a musí se u ní trochu myslet, ale je to opravdu hodně o tom štěstí. Když to špatně zamíchá, tak jsi v háji. Ale i tak ji mám rád a hraju dál.

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 29 lis 2008 10:13

když už jsme u toho není do arcade room něco jako hledání min? :D
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

guest

Příspěvekod guest » 29 lis 2008 12:41

Já bych byl spíš pro šachy s takovým nějakým středním stupněm obtížnosti. Tím myslím, aby se nad tou mašinou dalo také vyhrát a nebylo to stále 0:1. :smile:
P.S. A taky Lodě !
Prostě takovou oddechovku, kde se moc nemyslí a zběsile nekliká.

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 29 lis 2008 12:46

u hledání min se zběsile nekliká když víš jak na to :)
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

Zpět na “Hry”