Dobrý den,
vím že témat: "nejde vypnout PC" je zde spusta ... prohledal jsem to tady, ale bohužel jsem na nic nepřišel. Můj problém je v tom, že když dám vypnou pc, tak se vždy restartuje ... jde vypnout pouze "natvrdo". Kupovaj jsem nový počítač a ten starší (se kterým mám problém) si chce vzít taťka na takový ty obyčejný práce. Protože už byl počítač pomalejší, tak jsem přeinstaloval Win XP, aby to bylo čistý - používal jsem ho 4 roky a za tu dobu žádný takový problém. Začalo to až teď - nevím co s tím ? Byl by někdo ochotný mi s tím pomoct ? Předem děkuji.
Nejde mi vypnout PC Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde mi vypnout PC
Napadá mě jedině zkusit zkontrolovat kabely od vypínaču.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ty kabely nevím ... nic jsem s tím neprováděl. Ješte jsem zapomněl dodat, že když skončila instalace XP tak to hodilo modrou smrt ... ale po zapnutí běží pc normálně, jen dnes když jsem dal vypnout, tak to tu modrou smrt hodilo zase.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak ty XP zkus přeinstalovat znova.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zítra je můžu zkusit znovu přeinstalovat, ale už jsem to jednou dělal - když jsem je nainstaloval poprvý, tak to nešlo vypnout, tak jsem to přeinstaloval podruhý a hodilo navíc tu modrou smrt a problém s vypnutím trvá. Vždy když jsem PC po instalaci XP vypnul, tak se na poprvé vypl, ale teď se to pořád jen restaruje.
Re: Nejde mi vypnout PC Vyřešeno
Takže už je to VYŘEŠENO ! ... způsoboval to starý modem co jsem měl PCI, tak jsem ho vyhodil a všechno šlape jak má - PC už jde bez problémů vypnout.
Ale díky za rady.
Ale díky za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1716
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 14:06
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”