Ano Jarode souhlasím s tebou. O té agresivitě vím, jako mladý člověk mám na ni právo, přeci jen míru se dosahuje věkem a to je můj cíl

Mé myšlenky jsou mylné a vždy budou, jinak bych se nemohl neustalé zdokonalovat. Ano s Budhou máš pravdu, ale nvm o tom, že by chtěl aby ho lidé uctívali, což mnozí dělají, ale je to jejich volba a já ji respektuji. I přesto si myslím, že aby člověk dosáhl dalšího stupně vývoje, poruzumění chcete-li, musí se v konečném důsledku odloučit od naboženství, model apod, aneb íající oslík v Zarasthrustovi. Každopádně to není otázka blízké budoucnosti, v prvé řadě je potřeba se zbavit nesmyslné nesnášenlivosti (nejen mezi náboženstvími), to ostatní už z toho vzejde samo od sebe.
Georgi pro mě b(B)ům neexistuje a zároveň i existuje, nesnažím se ho nějak zvlášť vnímat, zabývat se jím uctívat ho, znávat či nenávidět, je to zbytečné plýtvání emocí, energie i času. Bůh je vemírem, životem a vším kolem nás, včetně nás (neb jak se říká, jsme ze stejných prvků jako Slunce), proto žiji jak uznám za vhodné, snažím se vycházet se svým okolím, ale zároveň si bráním svoje pole působnosti. Snažím se zlepšovat a to je moje cesta, cesta víry, není důležité jestli je to ta "správná", je prostě moje. Aneb jak jednou řekl Chán Mongke: "Jako Bůh dal ruce různé prsty, dal i lidem různé cesty."
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-