Koupil jsem si nový joystick od Saiteku. Na notebooku na Vistách jsem ho nainstaloval bez problémů, ale na Windows XP Prof. SP2 mi to po pokusu o instalování ovladače (který má být pod XP funkční) spadne (modrá obrazovka, kde je hodně textu o ovladačích a jen problikne) a pak se to zadrhne v místě, kdy se pomocí Delete vstupuje do Biosu. Možný je jenom restart. Zkoušel jsem i vytáhnout kabel (přístroj musí být během instalaci zapojený, nevím proč, protože to mi právě dělá problémy) po tom, co se započne instalace, ale ta je pak jakoby nekonečná, takže jsem kabel zase zastrčil a to samý. Zkoušel jsem i jiný ovladače (procesor mám 64 bit, což říkali, že nemá být problém, když Windows je 32 bit, ale pro jistotu jsem to zkusil taky - ani jsem to nespustil, hodilo to chybu o setup souboru), ale starý člověk na netu už nenajde, nemluvě o novějších na XP.
Dosáhl jsem toho, že teď jenom přístroj zapojím do USB a systém padá tím způsobem jako při instalaci. Předtím to alespoň běželo, i když plynová páka nesvítila (po zkušenosti z notebooku vím, že se rozsvítí a plně zprovozní až po instalaci, co mi nejde). Psal jsem na podporu, ale přes víkend tam nedělají a dneska byl Boxing Day, včera Christmas Morning. Dokázali byste mi nějak poradit?
Nevím, jestli by to padání už při zapojení přístroje neodpadlo, kdybych vymazal driver, co je napůl nainstalovanej, nebo se tak tváří. Jakákoliv rada v tomto ohledu se cení.
Děkuju předem za všechny nápady.
Systém: AMD Athlon 64 3Ghz, 2Gb RAM, Ati X800, Windows XP Prof. SP 2 32bit