Dobrý den,
můj problém spočívá ve spouštění(nabíhání) Windows XP prof. SP3 ... přihlášení do systému proběhne v pořádku, ale potom když se začnou načítat jednotlivé procesy, tak po načtení (co jsem odpozoroval) procesu tiskárny a programu ESET Smart Security dojde k restartu. Nevím co to může způsobovat, ale mám dojem že se mi tam dostala nejaká havět :(
Možná že bych ji odstranil tak že ji zakážu se při startu načítat, ale neznám žádný prográmek který to umožňuje ... a nejlépe který to umožňuje zakázat z nouzového režimu.
Prosím o jakékoliv tipy a rady, děkuju
Při načítání windows dochází k restartu
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Při načítání windows dochází k restartu
Zdravim. Uz se to tu řešilo myslím
.Použí funkci hledat.
Osobně bych doporučil nějakou LIVE distribuci linuxu (např. UBUNTU). A určitě bych si za prvé zálohoval data na nějaké medium. Poté co jsi zálohoval zkus zda de systém spustit v nouzovém režimu a podívej se co jse ti spouští po startu MSCONFIG (f8 po startu). A také určitě otestuj HD, a PAMĚTI UTILITOU OD VÝROBCE.
A spíše to vypadá na nějakou nákazu.

Osobně bych doporučil nějakou LIVE distribuci linuxu (např. UBUNTU). A určitě bych si za prvé zálohoval data na nějaké medium. Poté co jsi zálohoval zkus zda de systém spustit v nouzovém režimu a podívej se co jse ti spouští po startu MSCONFIG (f8 po startu). A také určitě otestuj HD, a PAMĚTI UTILITOU OD VÝROBCE.
A spíše to vypadá na nějakou nákazu.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Už jsem něco hledal ale nenasel jsem nic co by mi pomohlo. Tak jsem nechal MWAV prohlidnout PC a ten nasel nejakou havet, jenze nevim jak ji odstranit. :(
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže se do nouzového režimu dostaneš? Esi ano Tak jsi stáhni ComboFix.
A vlož jsem z něj LOG. ( měl by jít spustit i z nouzového režimu).
Skenování by mělo trvat maximálně 15minut.
Download:
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
EDIT: a také zkus pc projet Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
POKUD TI TO VYHODÍ NAKAZU NEJDŘÍVE , SE BEDLIVĚ UJISTI CO MAŽEŠ . NEBO LÉPE TAKE SEM VLOŽ LOG.
Download:
http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4 ... l-10804572
A vlož jsem z něj LOG. ( měl by jít spustit i z nouzového režimu).
Skenování by mělo trvat maximálně 15minut.
Download:
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
EDIT: a také zkus pc projet Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
POKUD TI TO VYHODÍ NAKAZU NEJDŘÍVE , SE BEDLIVĚ UJISTI CO MAŽEŠ . NEBO LÉPE TAKE SEM VLOŽ LOG.
Download:
http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4 ... l-10804572
ComboFix mi v nouzovem rezimu (administrator) spustit nejde, ve spustenejch procesech ho vidim, ale nic nedela, nulova aktivita.
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je opravdu Divné. COMBOFIX musí jít spustit i v nouzovém režimu.
Opravdu to vypadá na nějakou "havět"
Tak se pokus stáhnout a spustit Malwarebytes' Anti-Malware.
Odkaz ke stažení je v předchozím příspěvku.

Tak se pokus stáhnout a spustit Malwarebytes' Anti-Malware.
Odkaz ke stažení je v předchozím příspěvku.
Nevim proc, ale ani mbam mi nejde spustit ... jediny co jsem tam spustil je mwav, kterej mi nejakou tu havet nasel.
Tohle teda asi havet bude, ale me tohle samy dal starej DAEMON na novym kompu, musel sem reinstallnout. Pokud ho v nouzaku nevodinstalujes, ale to mi neslo, nemas ho tam?
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
Deamon nainstalovanej mam ale v nouzovem rezimu se mi nespousti takze si myslim ze na to nespousteni jinejch programu asi nema vliv.
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím. Zdá se mi to celé divné. Už , že ti nejde spustit COMBOFIX. Doporučuji ti stáhnout LIVE DISTRIBUCI LINUX
(např. Kubuntu,ubuntu). A zálohovat data. Poté reinstalovat systém. (nebo ho zkusit jen opravit s boot cd windows)
Download KUBUNTU
http://www.kubuntu.org/
(např. Kubuntu,ubuntu). A zálohovat data. Poté reinstalovat systém. (nebo ho zkusit jen opravit s boot cd windows)
Download KUBUNTU
http://www.kubuntu.org/
Nechavam pc projet ESETem, kterej v nouzovem rezimu nabizi hledani haveti, ale jak moc bude uspesnej to nevim, protoze nejspis kontroluje kazdej soubor a to trva hrozne dlouho :(
PS: SDFix mi spustit jde, ale ten je urcen nejspis na neco jinyho.
PS: SDFix mi spustit jde, ale ten je urcen nejspis na neco jinyho.
Tak ESET sice nic nenasel :( ale podle jednoho doporuceni jsem rozchodil ComboFix ... akorat jsem ho prejmenoval v total commandru na abraka.com :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7622
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52
-
- 4
- 2485
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2492
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4951
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
- 6
- 7845
-
od zeus