Zpomalené načítání stránek

...

Moderátor: Mods_senior

Brake
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Zpomalené načítání stránek

Příspěvekod Brake » 09 pro 2008 20:47

Ahoj,
mám porblém s načítáním internetových stránek. Problém začal asi tak o víkendu. DO té doby šlapalo vše vpohodě a všechny stránky se načítaly okamžitě a bez problémů. Pak ale z ničho nic nastal zvrat a od té doby se každá stránka načítá šíleně dlouho-spíš se tedy nenačte a musím ji načíst znovu a po pár pokusech se třeba najednou načte hned. Často to i napíše že stránka je nenalezena a když ji načtu znovu tak už to jde....ale dělá mi to na každé stránce. Zkoušel jsem i firefox i chrome a obě nejaktuálnější verze, ale všude je to to samé....Nevíte co s tím může být? Přitom jsem v nastavení internetu nic nedělal už dlouho. Jediné co se internetu týkalo bylo že jsem v nedávné době stáhnul nějakou aplikaci za stahuj.cz co měla zrychlovat o něco internet, ale přišlo mi to bezezměny a myslím že to začlo blbnout až po pár dnech od této aplikace....Jo a bude to něčím v počítači, internet mám od O2 8mb a na druhém počítači běhá vše vpořádku. Prosím poraďte, díky moc..

Reklama
Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Zpomalené načítání stránek

Příspěvekod Brake » 09 pro 2008 21:01

Tak stačilo napsat a už to funguje jako za starých časů :)
projel jsem všechny programy a vymazal všechno co měly co dočinění s přenasta¨vování internetu a voalá a vše funguje :) snad to tak i vydrží :)

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 13 pro 2008 15:33

Tak nakonec se to zas tak nezlepšilo :(
Některé stránky se už sice načítají rychle, ale většinou je zase musím načíst třeba 3x a až pak se terve načtou.....
teď jsem chtěl například stáhnout něco z uloz.to a vždycky se mi objevila jenom ta horní červená lišta kde je napsáno uloz.to, ale nic víc se neobjevilo takje jsem soubor nemohl stáhnout. A to jsem to zkoušel načíst asi 10x avždycky jsem i dost dlouho čekal :(
o trochu rychlejší mi to příjde v IE, tam to jde trochu lépe, ale i tak to blbne pořád...
nevíte co s tím? možná že se pořád drží to nastavení netu z těch prográmků a kvůli tomu to blbne....tak možná jestli nevíte jak to dát do původního stavu? Díky

guest

Příspěvekod guest » 13 pro 2008 15:53

Tak zpátka se můžeš vrátit přes Bod obnovení. Koukni jakou máš skutečnou ryclost ZDE. Dole klikni na "Spustit test" a vyčkej výsledku.

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 16 pro 2008 15:42

Test č. Čas Rychlost stahování Rychlost odesílání QOS RTT Max Pause
1 15:37:15 5,054,600 bps 233,288 bps 88% 16 ms 302 ms

tohle mi změřilo...rychlost mám dostačující a jak jsem psal v prvním příspěvku tak na druhém počítači nabíhá vše vpohodě takže chyba je v nastavení mého pc. a navrácení se přes ty body obnovení to mě tak napadlo, ale od té doby jsem nainstaloval několik programů a ovladačů a nechtěl bych to ztratit, takže radši bych se přikláněl k tomu jestli něko neví jak to dát do původního nastavení nebo něco takového. Díky

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod cicero » 16 pro 2008 16:32

Zkontroluj programy na ochranu PC jestli nemáš zaplé rezidentní štíty u vice programů nebo nastavení programů na ochranu přístupu k internetu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 pro 2008 17:59

Zkus projet PC programem Mwav.exe, zda jsi si s programem na urychlení stahování nestáhl také nějakou veteš. Jinak zkus ten program na urychlení stahování odinstalovat a vyčistit registry třeba Cleanerem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

4men4
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod 4men4 » 16 pro 2008 18:37

Můžeš použít i Spyware Begone ten najde taky hodně

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 21 pro 2008 12:15

Tak zkusil sem projet pc a nic to nenašlo a zkoušel jsem i pročistit ty registry a takynepomohlo :(
možná by ale mohl být problém že mám opravdu třeba zaplé 2 rezidenční ochrany, nebo něco takového související s ochranou pc....akorát nevím kde mám na to přijít. Jaký prográmek existuje, který by mi zkontroloval jestli nemám puštěné třeba 2 firewall, nebo rezidenční ochrany atd.? díky :)

EDIT:ještě zajimavé je, že třeba pc-help.cz se mi v chrome nechtěl vůbec načíst ikdyž jsem zkoušel několikrát refresh a dlouho jsem čekal a ve firefoxu se mi načetl pc-help.cz okamžitě, ale zase jiné stránky se mi načtou zase hned v chrome a ve firefoxu nejdou načíst vůbec...je to dost zvláštní...a někdy se stane že najednou jde všechno vpohodě a všechno se načítá jako normálně a pak zase po nějaké době to začne blbnout.....

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 03 led 2009 01:23

tak co nevíte někdo?

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 05 led 2009 15:45

prosím pomoc, jsem z toho už fakt zoufalý

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 06 led 2009 00:12

zkus dát obnovení systému před ten den než když jsi instaloval ten program na zrychlení netu.Ostatní programy v PC(ne na internetu se ti otvírají normálně?)
K těm bezpečnostním Programům:Snad víš jaký máš nainstal Ativir,Firewal a spyware program ne?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
    od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem
    8
    2481
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    11 led 2025 15:10
  • Pomalé načítaní Win 11 pro Příloha(y)
    od PARKR » 07 úno 2025 19:22 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    2477
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 09:18
  • Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
    od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu
    1
    1598
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    31 pro 2024 16:27
  • Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
    od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    4944
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    30 srp 2024 09:29

Zpět na “Vše ostatní (sw)”