viewtopic.php?f=39&t=38021
Zkráceně jde o to, že se mi PC začalo zničehonic restartovat (podle antiviru jsem žádný vir v PC neměl) a při jednom takovém restartu se mi posra* textový soubor který jsem měl v té dobře otevřený. Od té doby nejde otevřít, ani překopírovat, nejde s ním udělat nic, ty texty v něm jsou asi navždy ztracené...
Problém nastal, že od té doby zjistuju podobný problém i u dalších souborů Mám jeden fyzický disk rozdělený na několik dílčích disků. Ten problém nastal an disku F. Od té doby jsem si všiml už více souborů které z tohoto disku nemuzu spustit. Jedná se jak o další textové soubory, tak už i jeden dva obrázky atd. Podotýkám že tyto soubory předtím šli spustit/prohlédnout si, úplně v pohodě! A najednou (ani windows nespadl od té doby) to nejde! A všímám si že to jde postupně. V jeden den to byl jeden textový soubor, tak za týden aý dva jsem si všiml že nejde další textový soubor, za pár dní jsem si všiml že nemuzu spustit 2 obrázky (jpg)... Vše je na stejném disku... Chci se zeptat co to má znamenat a jestli není nějak poškozený disk (nějakýá vadný sektory) a jestli se to nějak nerozšiřuje... Pokud jo, jak tomu zabránit (kdysi jsem o tom cosi četl a i tomu celkem rozuměl ale od té doby uplynulo hodně vody

Díky