Zdravim, měl bych dotaz. Kamaradoj spadly XPčka. Zapne notebook, objeví se obrazovka toshiba a už nenaběhne XP načítaní, ale pc se zase restartuje a tak to je dokola. Mam na dvd visty tak jsme to zkoušeli přeinstalovat, ale při inslaci se to vždy kousne. Nevím co s tim. Nepomhl by nějaky přikaz nebo něco ? prosím o radu dík
Zkoušel nabootovat v nouzáku? Pokud chce preinstalovat OS ...tak v nouzáku format a pak instalace.....ale zádrhel může být jinde..a může být triviální...chtělo by to akorát vědět...jestli nouzák běží....další věc se naskýtá a to chyba HW..ale nechcu být poslem špatných zpráv...když se ještě neví..... :)
No nouzak s přikazovym řadkem, ani se sití nic nejde. Dostanu se jen do přikazovyho řadku, když dam boot z cd vist a tam je zpravovat system ale obnovení systemu ani nic takovyho nejde.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).