iertutil.dll

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Vocas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

iertutil.dll

Příspěvekod Vocas » 08 kvě 2009 13:17

Zdravim,
mám hodně velkej problém. Asi před měsícem jsem si stáhnul program na úpravu vzhledu Windows XP - je to vzhled po kterým pak vypadá WinXP jako operační systém MacOSX (myslim že se ten program jmenoval FlyakiteOSX). Vzhled už mě potom přestal bavit, tak jsem si ten program dnes odinstaloval. Po odinstalování se počítač restartoval, a po restartování už mi naběhla ta úvodní přihlašovací stránka "Vítejte" v klasickým XP vzhledu. Tak jsem měl radost, že už to je zas v tom klasickým vzhledu, ale jen co jsem se chtěl přihlásit mi naběhla tabulka: aplikace nemohla být spuštěna protože součást iertutil.dll nebyla nalezena. Tu tabalku jsem normálně odklik "OK", no ale nenaběhla mi plocha. Nejsou tam žádný ikony ani nic... Tak jsem zmáčk CTRL + Alt + Del, to se normálně zobrazilo, dal jsem "Nová úloha" a spustil jsem "explorer.exe" - čekal jsem že se plocha už normálně zobrazí, ale zas se objevila tabulka: "aplikace nemohla být spuštěna protože součást iertutil.dll........(bla bla bla...)". S počítačem teda teď nemůžuu dělat vůbec nic a nevim si rady co s tim :( pomůže někdo? :-(

Reklama
iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: iertutil.dll

Příspěvekod iMohos » 08 kvě 2009 13:36

Měl jsem ten samý problém,asi nic jiného než přeinstalace tě nečeká :-( Ještě zkus do nouzového režimu
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 08 kvě 2009 14:25

Přeinstal???? :evil:

Dole si jí stáhni a v nouzovém režimu ji umísti do složky C:\Windows\system32 a C:\Windows\system32\dllcache
Přílohy
iertutil.zip
(95.66 KiB) Staženo 895 x
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Vocas
nováček
Stav:

Příspěvekod Vocas » 08 kvě 2009 19:09

Díky, vykouším to. :-)

EDIT: Hmm, tak to v tom nouzovym režimu je to samý :-(

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 08 kvě 2009 19:52

Stáhni si tu knihovnu, rozbal si jí třeba ve flash a nouzovém režimu ji zkopíruj do těch složek. Teď jsem to zkusil, a šlo mi to.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.

iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod iMohos » 08 kvě 2009 22:45

Asi když mu nejde ani v nouzovim režimu tak to nezkopíruje :idea: stávalo se mi to samý,ale to mi házel chybu explorer,ale příznaky to samý. Ani nouzák nešel :dontgetit:
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

Vocas
nováček
Stav:

Příspěvekod Vocas » 09 kvě 2009 12:45

Přesně tak.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 09 kvě 2009 14:27

Nejsem až tak zběhlej v příkazovém řádku, takže pokud to někdo upřesní, budu jen rád Ale pokud ti jde Správce úloh, tak: Soubor-> Nová úloha (spustit)... ->cmd.
Až se ti spustí příkazový řádek, tak zadej příkaz "copy H:\iertutil.dll C:\WINDOWS\system32" a pak "copy H:\iertutil.dll C:\Windows\system32\dllcache".

Samozřejmě bez uvozovek, je to: copy mezera zdroj mezera cíl. Kde "H" je jiné umístění souboru. U mě je H: flash.
Před chvílí jsem to zkoušel s 20 MB instalátorem a kopírovalo mi to!!!
A ta knihovna má jen asi 1,89 MB.

Vocas
nováček
Stav:

Příspěvekod Vocas » 09 kvě 2009 21:03

Tak už píšu ze svého PC :smile: Přes cmd to opravdu šlo. Mockrát díky za rady. Mám už jenom jeden problém - vyskakuje mi tabulka s chybou: GoogleUpdate.exe - Ordinální číslo nebylo nalezeno. - Ordinální číslo 56 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně iertutil.dll nalézt. Nevíte jak to vyřešit? :-(

EDIT (21:13) : Další problém - nevím jestli to má s iertutil.dll nějakou souvislost, ale nejdou mi přesunovat soubory ani složky do jiných složek. (např. chci přetáhnout fotku do složky "Fotky" ale nic se nestane. Nevyskočí žádná chyba, prostě nic se nestane.) Vůbec to nechápu :(

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 09 kvě 2009 21:19

No vidíš že to jde :D . Pokud tam máš něco od Google, zkus to pomocí Přidat/Odebrat opravit, nebo si stáhni ten program a reinstaluj ho bez odinstalace dříve nainstalované verze.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 09 kvě 2009 21:39

Kopírování by mělo mít něco s knihovnou shell32.dll.
Možná pomůže spustit kontrolu disku po restartu, nebo spustit kontrolu souborů, ale to bude asi potřeba instalačka.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 09 kvě 2009 21:46

Zkus si ještě nechat zkontrolovat PC přes WundowsUpdate.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”