mám hodně velkej problém. Asi před měsícem jsem si stáhnul program na úpravu vzhledu Windows XP - je to vzhled po kterým pak vypadá WinXP jako operační systém MacOSX (myslim že se ten program jmenoval FlyakiteOSX). Vzhled už mě potom přestal bavit, tak jsem si ten program dnes odinstaloval. Po odinstalování se počítač restartoval, a po restartování už mi naběhla ta úvodní přihlašovací stránka "Vítejte" v klasickým XP vzhledu. Tak jsem měl radost, že už to je zas v tom klasickým vzhledu, ale jen co jsem se chtěl přihlásit mi naběhla tabulka: aplikace nemohla být spuštěna protože součást iertutil.dll nebyla nalezena. Tu tabalku jsem normálně odklik "OK", no ale nenaběhla mi plocha. Nejsou tam žádný ikony ani nic... Tak jsem zmáčk CTRL + Alt + Del, to se normálně zobrazilo, dal jsem "Nová úloha" a spustil jsem "explorer.exe" - čekal jsem že se plocha už normálně zobrazí, ale zas se objevila tabulka: "aplikace nemohla být spuštěna protože součást iertutil.dll........(bla bla bla...)". S počítačem teda teď nemůžuu dělat vůbec nic a nevim si rady co s tim :( pomůže někdo?