nezvyklé vytížení procesoru
-
- Pohlaví:
Re: nezvyklé vytížení procesoru
Je to nečitelný a v těch procesech je guláš, nicméně tasm není žádné vytížení procesoru.
To že to je nečitelný a že je v tom guláš bohužel nemohu při pořizování screenu nijak ovlivnit.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten jeden screen je můj (37 procesů). Nicméně těch procesů je moc, vidím tam Crawler Toolbar a podobné chujoviny, chtělo by to opravdu vyčistit. Zkus toto:
Start > dole v okénku napiš msconfig > záložka startup...
... tam jsou procesy, které se součastně se zavedením OS načítají..hodně jich tam bývá zbytečných..nicméně pro zabití určitých procesů slouží program, jen ten jeho název mi vypadl z hlavy. Třeba mě někdo doplní..
Start > dole v okénku napiš msconfig > záložka startup...
... tam jsou procesy, které se součastně se zavedením OS načítají..hodně jich tam bývá zbytečných..nicméně pro zabití určitých procesů slouží program, jen ten jeho název mi vypadl z hlavy. Třeba mě někdo doplní..
Naposledy upravil(a) Tomina dne 19 čer 2009 10:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
icestormm píše:To že to je nečitelný a že je v tom guláš bohužel nemohu při pořizování screenu nijak ovlivnit.
Guláš neovlivníš, ale čitelnost screenu ano.

Píšeš o vytížení procesoru na 20%, ale z obrázku vidím pouze 2%. Při startu PC (z obrázku je patrné, že je to 6. minuta po zapnutí) není neobvyklé, když je vytížení na 100%, protože vše startuje skoro najednou, Win hledají aktualizace, spouští rezidenty, ...
V té záložce "po spuštění se spouští asi 20 položek, z toho 2 jsem vypnul a ty ostatní bych radši nevypínal. Speciálně Crawler Toolbar mně nikterak nevadí a mám ho nainstalovaný schválně a používal jsem ho i předtím, než se tento problém objevil.
Nepřesně jsem se vyjádřil, ono to osciluje kolem těch 20 procent, v jedné chvíli je to 2 procenta a za sekundu to skočí na 25 a pak třeba na 18, ten screen je zrovna pro ty 2 procenta, ale z průběhu toho grafu je to poznat.Jinak i teď je ten stav pořád stejný a to už to běží více než 20 minut.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus načerpat inspiraci... http://pcmagazin.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=46
-
- Pohlaví:
icestormm píše:Nepřesně jsem se vyjádřil, ono to osciluje kolem těch 20 procent, v jedné chvíli je to 2 procenta a za sekundu to skočí na 25 a pak třeba na 18, ten screen je zrovna pro ty 2 procenta, ale z průběhu toho grafu je to poznat.Jinak i teď je ten stav pořád stejný a to už to běží více než 20 minut.
Pokud po 20 minutách na PC nic neděláš a stejně skáče vytížení CPU na 25% tak koukni na procesy které to způsobují.
Ono z těch nějakých 100 procesů je 20 softwarová výbava k noťasu a 13 krát je spuštěn svchost. Na těch 20 se asi zeptám na specializovaném fóru, ale ten 13 krát spuštěný svchost mi přijde divný.
Způsobují to pořád ty stejné procesy, je to SearchProtocolHost.exe,SearchFilterHost.exe a SearchIndexer.exe a proces příslušného antiviru.
Ty první tři jsem vypnul a kleslo tak, že teď to skáče kolem 15-ti procent.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1891
-
od Shokata88
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 09:34
-
- 10
- 4258
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 4
- 1263
-
od helpmeboys
07 dub 2025 14:12
-
- 5
- 3046
-
od petr22
17 úno 2025 12:45
-
-
Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem - 18
- 4748
-
od pcmaker
26 pro 2024 13:47
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”