Zdravím vás.
Projížděl jsem zde podobná témata, ale nemyslím si, že ani jedno z toho, co jsem zde vyhledal by mohl být můj problém.
Mám zvukovku Soundblaster X-fi Titanium a používám teď Windows 7. A vždy když přehrávám jakýkoliv zvuk, ať už přehrávám film nebo si jen pouštím hudbu, tak mi v tom občas praskne

Není to vůbec pravidelné. Stálý zvuk je jinak úplně v pořádku. Žádné šumění a pod., Jede to krásně kvalitně a čistě. Ale prostě občas najednou nečekeně "rup". Někdy hlasitějí, někdy tišeji, někdy v předních bednách, někdy v zadních, někdy jen v jedné z beden (používám 5.1 repro Z-5500). Mám ještě Windows XP na druhém disku a tam to samozřejmě nedělá. Windows 7 jsem začal používat asi před měsícem, ale taky si nemyslím, že by to mohla být přímo jeho vina, protože ze začátku mi to vůbec nedělalo. Ale pak prostě najednou, jako kdyby se to prostě rozhodlo, že to prostě bude praskat. Zkoušel jsem už stokrát přeinstalovat ovládače, různě je přenastavovat (občas se zdálo, že je problém vyřešen, když jsem celou jednu mp3 přehrál bez prasknutí, ale pak to stejně začlo zase dělat), nic nepomáhá.
Já jsem z toho už zoufalej. Potrpím si na kvalitu zvuku. Mám rád hudbu a rád koukám na filmy. To si takhle hezky pustím krásnej soundtrack z filmu The Passion Of The Christ nebo si pustím třeba film Pearl Harbor, krásně to jede a najednou z ničeho nic "rup". A je po filmu a po hudbě, protože to okamžitě znechuceně vypínám. V tu chvíli mám chuť celej comp vyhodit z okna, jak jsem příšerně nakrknutej a zklamanej

A nejhorší na tom je, že prostě nevím, kde je problém

No nejspíš to bude asi někde v nějakém nastavení. Myslel jsem, že by to mohla být i nějaká rušivost, ale když mi to v XP nedělá? V samotné zvukovce to tím pádem asi taky nebude
Prosím pomozte mi někdo. Tohle praskání ve zvuku je pro mě úplná tragédie. S tím vůbec na PC nemůžu vegetovat

Nemůžu si pustit film, ani hudbu a už vůbec nemůžu hudbu vytvářet