Ahoj. Mám celkem dost velký problém. Mám na noťasu nainstalovanou W7 Rc1 x64. Běžela v pohodě, ale pak začla hlásit chyby, objevovat se modrá obrazovka. Jednou pomohla oprava systému, která byla nabýdnuta. Teď při každém spuštění běží CHeck Disc, ale většinou se sekne a systém nenajede. Je to notebook Acer Apire 6920G, Intel Core2 Duo T5750 2GH. Zde je odkaz na jednu z chyb: http://imb.lide.cz/big/4A5C68C2D73BE612 ... ?#70055056. Nemohlo by to být nějakýma ovladačema? Vubec nevím, pls help.
Teď jsem se dostal na přihlašovací obrazovku, přihlásil jsem se, zahlásilo mi to průzkumník windows přestal pracovat a kokám na černou obrazoku, jen v rohu nápis Windows 7, evalution copy.
Windows 7 RC1 x64 nejde spustit Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7 RC1 x64 nejde spustit
ony se teď někdy měly W7 vypínat a ta hláška evalution copy by tomu i odpovídala
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Windows 7 RC1 x64 nejde spustit
Ano, ale jen betaverze. Jám mám verzi RC1 a ta by měla být až do února.
Chtěl jsem systém přeinsalovat a je to ještě horší. Při kopírování souborů to pokaždé vyhodí hlášku: Nelze nainstalovat požadované soubory. Soubor může být poškozený nebo chybět. Ujistěte se, že jsou k dispozici všechny soubory požadované pro instalaci, a restartujte instalaci. Kod chyby:0x80070570. Děje se to ja s instalačním DVD Visty, tak i Windows 7.
Chtěl jsem systém přeinsalovat a je to ještě horší. Při kopírování souborů to pokaždé vyhodí hlášku: Nelze nainstalovat požadované soubory. Soubor může být poškozený nebo chybět. Ujistěte se, že jsou k dispozici všechny soubory požadované pro instalaci, a restartujte instalaci. Kod chyby:0x80070570. Děje se to ja s instalačním DVD Visty, tak i Windows 7.
Re: Windows 7 RC1 x64 nejde spustit Vyřešeno
Tady bych to spis videl na zly disk
jestli Ti to delaji dve ruzna DVD a dve ruzne OS pak bych na 99% (i podle priznaku) tipl spatny disk a dal do servisu notebook 

if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1768
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek