Tak už se stejně blíží ke konci

Plný Cogs 1.0 má 50 levelů a můj délku (žádný laser, říkal jsi, že stáhneš normální verzi?) 39,1 MB. Připravuji svůj hlavolam (s finanční motivací za rozlousknutí), nemohl jsem nalézt kód strojáku, kterým jsem ho zablokoval pro kopání a editaci, ale vypadá to, že už jsem ho našel. To abych ještě zkontroloval počet levelů a tak. Mezitím jsem se do něj zakousl, ale nemohl jsem se dostat z 3. levelu, než jsem si uvědomil, že jsem opravdu použil vyčurané fičury, aby se synovci nedostali dál (nyní jsem v 10. levelu jen prolízáním)

Synovci se dostali až nakonec (asi 8-14 let v té době), ale já jim trošičku radil. Vám radit nebudu
Jen mi nejspíš nepůjde (protože je to děláno ve snaplé (sejmuté) hře) převést ji pod emulátor ZX Spectra (i když je to hra ze ZX Spectra), ale tak vám může být jedno, že to bude jiný emulátor (emulátor si můžete představit jako další rovinu, například Win, ale tohle emuluje hardware jiného počítače), počítače Sam Coupé (dokonalejší klon ZX Spectra) a v něm se hra spustí a skočí do prostředí ZX Spectra (v podstatě další emulátor - ze Sam Coupé emulátoru - do emulátoru ZX Spectra). Emulátor bude podrobně a polopaticky popsán, bude to snadné a bez problémů. Stejně jsem vás chtěl do něj později zasvětit, tak to budete mít z krku

a jsou přímo na něj (Sam Coupé) také báječné logické (hlavolamové) hry: Craft (ta mě baví nejvíc, se skvělou muzikou, stejně jako Snakemania) * Shanghai (od Fuxoftu: Františka Fuky) * Color * Pipemania * Snakemania (báječná hra) * Hexagonie.