Avast! 5 již přichází...
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Avast! 5 již přichází...
Mě na Avastu nejvíc štvalo, že mi zpomaloval pc, tak doufám, že to u této verze bude lepší 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já mám avast i na hoodně slabym počítači, mám spuštěný všechny štíty a počítač mě to nikdy nezpomalovalo....
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
Já nevím co jsem to měl za verzi, ale avast mi vždycky ten vir přesunul do chest a za 5 sekund mi napsal, že našel vir v chest
Avira forever.. :-)

- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Boobsss:Co že ? já Ti vůbec nerozumím.Přeložíš mě tu větu?
Co to je "chest"
/truhla, bedna. memphisto
Co to je "chest"
/truhla, bedna. memphisto
ja vzdycky rikal ze nejlepsi je nod32
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To že avast! je jední z nejlepších antivirů, je myslím si bez debat.
To, který antivir je v dané chvíli nejlepší, záleží na tom, kdo a jak provádí různé testy. Proto se může stát, že u jednoho testu je antivir ten a ten jednička a u druhého třeba až desítka.
Problémy, co se řeší tady, nejsou způsobeny antivirem a to žádným (primárně byl každý antivir vyvinut proti virům a ne proti jiným šmejdům), nýbrž tím mezikusem mezi židlí a počítačem. Když každý potřebuje mít nějakých padesát toolbarů, stahuje si crack i přesto, že mu anitivir hlásí virus XY, dává práva k samostatnému připojení kdejaké herní aplikaci, kliká na kdejaký odkaz v ICQ, v mailu.............
Já osobně bych řekl, že zde vede NOD, před AVG. Nejmíň tu je řekl bych BitDefender a F-Secure (i když ten měl taky jeden čas nějakou chřipku
) .
Odpovídá to myslím povědomím uživatelů a rozšířenosti antivirů.
Navíc, v poslední době se neodstraňuje ani tolik virů, jako spíše různé zákeřné aplikace - právě takových toolbarů a podobných. Což také souvisí s trendem - neničit počítač, ale zjistit co nejvíce dat a osobních ůdajů a ty poslat stvořiteli takovéto aplikace.
No a k avast! 5. Nečetl jsem nikde žádné velké podrobnosti, ani srovnání s verzí 4. Kromě těch obvyklých blábolů o "lepším, lepčejším a ještě lepčejším". Pokud bude uvolněna v říjnu i verze Free 60 day, přejdu ze čtyřky na pětky
.
Jinak avast! používám cca 5 let a problém jen jeden, taky díky mé vlastní blbosti asi před 4 lety.
To, který antivir je v dané chvíli nejlepší, záleží na tom, kdo a jak provádí různé testy. Proto se může stát, že u jednoho testu je antivir ten a ten jednička a u druhého třeba až desítka.
Problémy, co se řeší tady, nejsou způsobeny antivirem a to žádným (primárně byl každý antivir vyvinut proti virům a ne proti jiným šmejdům), nýbrž tím mezikusem mezi židlí a počítačem. Když každý potřebuje mít nějakých padesát toolbarů, stahuje si crack i přesto, že mu anitivir hlásí virus XY, dává práva k samostatnému připojení kdejaké herní aplikaci, kliká na kdejaký odkaz v ICQ, v mailu.............
Já osobně bych řekl, že zde vede NOD, před AVG. Nejmíň tu je řekl bych BitDefender a F-Secure (i když ten měl taky jeden čas nějakou chřipku

Odpovídá to myslím povědomím uživatelů a rozšířenosti antivirů.
Navíc, v poslední době se neodstraňuje ani tolik virů, jako spíše různé zákeřné aplikace - právě takových toolbarů a podobných. Což také souvisí s trendem - neničit počítač, ale zjistit co nejvíce dat a osobních ůdajů a ty poslat stvořiteli takovéto aplikace.
No a k avast! 5. Nečetl jsem nikde žádné velké podrobnosti, ani srovnání s verzí 4. Kromě těch obvyklých blábolů o "lepším, lepčejším a ještě lepčejším". Pokud bude uvolněna v říjnu i verze Free 60 day, přejdu ze čtyřky na pětky

Jinak avast! používám cca 5 let a problém jen jeden, taky díky mé vlastní blbosti asi před 4 lety.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Souhlasim s Damned. Už se na pětku tešim. Prostě Avast forever :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl jsem kdys avast a vůbec jsem nebyl spokojenej. Při hledani na netu mě to sice oznamilo, že se tam nachází virus, ale klidne si ho bez zeptaní nechal pustit do PC a pak jsem se ho nemohl zbavit - pomohlo až formátování. A tak jsem musel 4x do roka formátovat kvůli virům a to se pohybuju na netu vcelku opatrně.
Pak O2 nabídl antivirus zdarma (jen pro zákazníky O2 - internetbezpecne.cz) a sním se teprv spokojen. Všechny viry odchytí a nemusím se bát cokoliv hledat na netu, protože všechny viry odrazí. Dokonce stahuju i cracky bez omezení.
[PS: Vypovídám na základě osobních zkušeností. S O2 nemám nic společného, jsem pouze spokojený zákazník a nejsem podplacený!]
Pak O2 nabídl antivirus zdarma (jen pro zákazníky O2 - internetbezpecne.cz) a sním se teprv spokojen. Všechny viry odchytí a nemusím se bát cokoliv hledat na netu, protože všechny viry odrazí. Dokonce stahuju i cracky bez omezení.
[PS: Vypovídám na základě osobních zkušeností. S O2 nemám nic společného, jsem pouze spokojený zákazník a nejsem podplacený!]
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kyslík nabízel tuším F-Secure, což je hodně dobrý antivir. Jinak svádět na AVAST, že ti pustil do PC viry při stahování warezu a cracků je celkem ubohé
Tady nebyla chyba na straně antiviru, ale mezi monitorem a židlí
Jako nezlob se na mě, ale 4x do roka přeinstalovat Windows díky warezu a neponaučit se z toho?!
To i cvičená opice pochopí po dvou elektrických ránách, že na dráty se nesahá 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Paulí:Musím souhlasit s memphistem.
Toto přeci není argument.To sis udělal svoji vinou.
Měl jsem kdys avast a vůbec jsem nebyl spokojenej. Při hledani na netu mě to sice oznamilo, že se tam nachází virus, ale klidne si ho bez zeptaní nechal pustit do PC a pak jsem se ho nemohl zbavit - pomohlo až formátování. A tak jsem musel 4x do roka formátovat kvůli virům a to se pohybuju na netu vcelku opatrně.
Dokonce stahuju i cracky bez omezení.
Toto přeci není argument.To sis udělal svoji vinou.
No mě se ten nový avast náhodou docela líbí a uvidíme jetli tak bude vypadat jeho finální verze. Určitě ho jako hračička vyzkouším
Avira je fajn, ale odklikávat ty skákající reklamy mě už moc nebaví. Je to na mě trochu moz vlezlý.

Avira je fajn, ale odklikávat ty skákající reklamy mě už moc nebaví. Je to na mě trochu moz vlezlý.
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Panebože a není to šumák ?? Pokud je uživatel tydýt, tak nepomůže žádný antivir světa... 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”