ano naprosto přesně to dělám taky, tohle je nejlepší metoda když to nemáš blízko do alzy nebo czcliborek píše:Já to dělám jinak.Zrovna teď jsem kupoval disk.Na netu si najdu cenu,ten disk byl skoro nejlevnější zrovna na Czechcomputeru,pak jdu do obchodu co mám doma ,ukážu jim cenu a zeptám se jestli jsou mi schopni za tu cenu to prodat taky.No a vždy to šlo![]()
Ikdyž to normálně mají dražší.Tak to mám blízko na případný reklamace a cenu mám stejnou jak na netu.Tak jsem to dělal ikdyž jsem si počítač skládal.
Internetový obchod
Moderátoři: Myloš, Mods_senior
Re: Internetový obchod
to je dobry
to doporucim bratrancovi. on bydli v takovy dire u hranic a furt by neco kupoval :) chudak, narozdil ode me nema czc 500m od skoly
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 srp 2009 02:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazána zbytečná citace – je totiž nepochybně jasné, že reaguješ na totéž co „pcradic“ a protože on onen příspěvek cituje, tvoje citace jen znepřehledňuje.
Důvod: Smazána zbytečná citace – je totiž nepochybně jasné, že reaguješ na totéž co „pcradic“ a protože on onen příspěvek cituje, tvoje citace jen znepřehledňuje.
No pokud v tý "díře"mají jeden obchod,tak nevím jestli mu to vyjde.
Chce to mít ve městě tak minimálně tři prodejny,nebo někde kolem sebe.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
to je vlastne pravda... mno uvidime.
dik
dik
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Podlemě TS - Bohemia neboli také bohemka nejlepší ceny, a návíc mámě pěknou moderní prodejnu u nás v Olomouci