Internetový obchod

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

pcradic
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Internetový obchod

Příspěvekod pcradic » 02 srp 2009 11:23

liborek píše:Já to dělám jinak.Zrovna teď jsem kupoval disk.Na netu si najdu cenu,ten disk byl skoro nejlevnější zrovna na Czechcomputeru,pak jdu do obchodu co mám doma ,ukážu jim cenu a zeptám se jestli jsou mi schopni za tu cenu to prodat taky.No a vždy to šlo :D :D Ikdyž to normálně mají dražší.Tak to mám blízko na případný reklamace a cenu mám stejnou jak na netu.Tak jsem to dělal ikdyž jsem si počítač skládal.

ano naprosto přesně to dělám taky, tohle je nejlepší metoda když to nemáš blízko do alzy nebo czc

Reklama
simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 16 srp 2009 23:54

to je dobry :D to doporucim bratrancovi. on bydli v takovy dire u hranic a furt by neco kupoval :) chudak, narozdil ode me nema czc 500m od skoly
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 srp 2009 02:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazána zbytečná citace – je totiž nepochybně jasné, že reaguješ na totéž co „pcradic“ a protože on onen příspěvek cituje, tvoje citace jen znepřehledňuje.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 17 srp 2009 18:06

No pokud v tý "díře"mají jeden obchod,tak nevím jestli mu to vyjde. :-( Chce to mít ve městě tak minimálně tři prodejny,nebo někde kolem sebe.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 17 srp 2009 18:07

to je vlastne pravda... mno uvidime.
dik

Nodon
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Nodon » 17 srp 2009 18:23

Podlemě TS - Bohemia neboli také bohemka nejlepší ceny, a návíc mámě pěknou moderní prodejnu u nás v Olomouci :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”