Většina pokusů o připojení se k Microsoft Update končí totálním nezdarem – buď se stránka nenačte vůbec, nebo na ní scházejí tlačítka pro instalaci, nebo (když se načtou) po stisknutí prozkoumat počítač / vyhledat aktualizace služba zahlásí, že je nějaký problém, ale neřekne mi číslo chyby.
Po desítkách marných pokusů se mi nakonec podařilo se tam proboxovat, půlroční deficit záplat (vracel jsem se k lednové záloze systému – Acronis True Image) jsem včera úspěšně stáhnul a nainstaloval, ale opětovný pokus o připojení se k Microsoft Update končí nezdarem (během toho, co píšu tento text, se daná stránka dosud nenačetla).
Jak funguje Microsoft Update vám?
Je-li chyba u mě, kde ji mám hledat?
„Microsoft Update“ je mimo provoz?
„Microsoft Update“ je mimo provoz?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: „Microsoft Update“ je mimo provoz?
Mě funguje naprosto normálně. Zkus dát log z HJT ke kontrole
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Díky, jdu na to.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nesouvisí to náhodou s viewtopic.php?f=72&t=43768?
Kdo máte připojení od O2 – dostanete se bez problému na stránku Microsoft Update?
Kdo máte připojení od O2 – dostanete se bez problému na stránku Microsoft Update?
- Mýliti se je Myloš.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Milošu tu čitaj http://mobil.idnes.cz/o2-nefungoval-int ... ternet_kuz
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Tak jsem to právě teď skusil přes "Microsoft Update" a jede přes O2 normálně, aktualizace dokončena 12:48. Tak nevím kde máš problém.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
V tom článku je to psáno v minulém čase. Tzn dráty profouknuty. Už to chodí. Kdyby někdo nevěděl.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus restartovat modem nebo router 

Nodon:
Ani reset routeru nepomohl.
Nerozumím tomu – se stránkou updadů dřív nebyl nikdy sebemenší problém. V takovém stavu jsem v lednu systém zakonzervoval pomocí Acronis True Image a daný soubor (TIB) uložil na externí disk. Když jsem se k této konzervě vrátil, stránka s updaty najednou nejede, přestože v takto nakonfigurovaném systému jela a v této záloze se žádní trpaslíci nemohli hrabat..
Těch TIB záloh mám víc – ještě další tři z loňského července a září; stránka MS Update nefunguje ani v jedné.
To je pro mně naprosto nepochopitelné.
Ani reset routeru nepomohl.
Nerozumím tomu – se stránkou updadů dřív nebyl nikdy sebemenší problém. V takovém stavu jsem v lednu systém zakonzervoval pomocí Acronis True Image a daný soubor (TIB) uložil na externí disk. Když jsem se k této konzervě vrátil, stránka s updaty najednou nejede, přestože v takto nakonfigurovaném systému jela a v této záloze se žádní trpaslíci nemohli hrabat..
Těch TIB záloh mám víc – ještě další tři z loňského července a září; stránka MS Update nefunguje ani v jedné.
To je pro mně naprosto nepochopitelné.
- Mýliti se je Myloš.
http://www.dsl.sk/article.php?article=7935
Windows sa začali automaticky aktualizovať, aj pri vypnutých aktualizáciách.
Windows sa začali automaticky aktualizovať, aj pri vypnutých aktualizáciách.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale ne při zakázaných. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zase další zážblitek – ráno jsem pustil stránku s aktualizacemi, po chvilkovém váhání (znamená, že se prohlížeč s načítáním stránky dvakrát nepřetrhnul, ale nebylo to deset minut) a aktualizace jsem bez problémů stáhnul.
A od té doby se na stránku MS Update opět nemůžu dostat.
Z toho usuzuju, že bude chyba mimo barák. Co myslíte?
Mimochodem – zkoušel jsem pingnout microsoft.com a prd. Přestože Operou se na stránku dostanu, nepingnu si.
DOPLŇUJI:
brano – díky za odkaz. To bude možná ono.
A od té doby se na stránku MS Update opět nemůžu dostat.
Z toho usuzuju, že bude chyba mimo barák. Co myslíte?
Mimochodem – zkoušel jsem pingnout microsoft.com a prd. Přestože Operou se na stránku dostanu, nepingnu si.
DOPLŇUJI:
brano – díky za odkaz. To bude možná ono.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6309
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8237
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2352
-
od walderan