Mam problem s monitorem. Obraz "zezelenal". Pri stisteni tlacitka "AUTO" na chvili naskoci "normalni obraz", ale do vteriny je znovu nazelenaly. Problem je hlavne v necitelnosti "cerveneho" textu. Je to nejaka zavazna zavada nebo by se vyplatilo dat jej do opravy? Jedna se o monitor ACER 1916
Omlouvam se za "cestinu", mam starsi klavesnici a neprectu rozlozeni ceskych znaku
Dekuji
//pravidlo č. 1: zvolit název tématu, který co nejvýstižněni popisuje podstatu problému, což se o názvu "problemy s HDD" řící nedá.
//Název změněn
//pravidlo č. 2: nesnažit se v jednom tématu vyřešit dva nebo více problémů.
//Příspěvek rozdělen do dvou témat.
Na jeden příspěvek prohřešků proti pravidlům ažaž.
Pravděpodobně se jedná o výpadek červené barvy, což může být způsobeno vadným kabelem nebo nedbale zastrčeným konektorem. Zkus zahýbat kabelem mezi PC a monitorem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ta červená barva může vypadávat jak na GK tak kabelu anebo i v monitoru. A to vše se musí postupně vyzkoušet. Klidně ti ta červená může nějakou dobu jít a pak zase vypadnout. Může to být vina nějaké součástky která se při odběru rozpojí, může to být vadný konektor či ooxydovaný kontakt anebo videozesilovač v monitoru. Tyhle věci se špatně hledají /na koleně/ a nepomůže než jen postupně měnit komponenty a nechat je delší dobu "zahřát".
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...
Po delším researchi jsem se rozhodl ke koupi nové grafiky. Mám pre-built Msi MAG INFINITE S3 12. Co jsem se dočetl je že 500 W psu je docela na hraně tak jsem přikoupil i zdroj ktery je 550 W (BeQuiet power 11 550W). Před instalací jsem...
Poslední příspěvek
Děkuji za normálnější odpověď. Pc drží a ani jí nemusím power limitovat. Tak či tak ten zdroj bylo fajn vyměnit kvůli noise levelu takže mě to moc netrápí. I tak moc děkuji.
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....