Ja by som to rozdelil...lebo daju satvoril 2 druhy hudby (teraz idu zanre bokom):
a) instrumenty, proste len ten background hrajuci v pozadi niecoho spievaneho
b) instrumentalky, cele skladby, s prizmurenim oka rovno epicke diela (muzika aku robi napr. Mike Oldfield)
A medzi nimi je sakra velky rozdiel...kym do prvej kategorie sa daju zaradit vsetky tie odrhovacky a vacsina dnesnych trackov, do druhej by som zaradil soundtracky a pod.
Tvorba hudby a mixíků.
Re: Tvorba hudby a mixíků.
Nemam rad amaterizmus...
A adresat odkazu to vie :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci se pouštět do polemik, ale pokud se vypustí ze skupiny 2, melodická linka, vznikne skupina 1, doprovod. Pokud ke skupině 1, přidám melodickou linku, vznikne skupina 2.
Osobně bych to viděl, že skupina 1 je jen polotovar, který se nadá zpívat 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Ja suhlasim, grupa c. 1 je podmnozinou grupy c. 2 
Ale na tvorbu c. 2 treba dozriet...

Ale na tvorbu c. 2 treba dozriet...
Nemam rad amaterizmus...
Blue Spirit píše:Ale měl jsem možnost slyšet co skládá Myloš a to už je jiná - jenže on to skláda klasicky, klavír a varhany.
Tak když už jsi mě prásknul

- Kompozice: Sonata pro flétnu a klavír / 3. věta
- improvizace: Ostinato c moll
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Hele, to je muzika...
Vlastní tvorby nemaje, tak se poprsím alespoň tím, jak mi to hraje cizí muziku a jak mi to k tomu svítí. Pohybující se je kamarádka, ten co odejde je kamarád-kytarista a celé to vzniklo na foťák, tuto neděli v pět ráno
http://uloz.to/3099462/mvi-0673.avi

Vlastní tvorby nemaje, tak se poprsím alespoň tím, jak mi to hraje cizí muziku a jak mi to k tomu svítí. Pohybující se je kamarádka, ten co odejde je kamarád-kytarista a celé to vzniklo na foťák, tuto neděli v pět ráno

http://uloz.to/3099462/mvi-0673.avi
-
- Pohlaví:
Tak jsem Karlosi koukal na to tvoje video - dobrý, ale docela mne zarazilo že je to necelá minuta a 80MB, to je docela dost. Kdysi /10 let/ jsem dělal u kámoše ve firmě KUKkde jsme podobná osvětlovací zařízení vyráběli, všechny ty potvory /už ani nevím jak se to jmenovalo/ co se všelijak točí a svítí do vesmíru a také světelné počítačem řízené podlahy. Ty byly super, ale nějak se to neuchytilo - možná kvůli ceně. Držím palce v uměleckých úspěších! 

- LifeRoma
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady to pomalu vede k boji... Sever x Jihu..... Instrumentály x Instrumentálky.... Elektor x Metal..... Hip x Hop xDD... Abych se vrátil tam, kde jsem začal..
No ještě jsem se popravdě nedostal k tomu FL studiu, nějak nebyl čas, ale většina z vás ho docela chválí kladně.. Jinak jsem si pouštěl ty vaše nehrávky... Všechny jsou tak trošku do hopu co?.. Já mám raději rychlejší věci a trocha elektra nevíc..
Myloš: Trocha vážné hudby taky neuškodí..
//edit: Zkoušle jsem to FL Studio 9, ale nějak mě nenatchlo.. Zdálo se mi takové chaotické, V Ejay 7 je to podle mě o hodně lehčí
No ještě jsem se popravdě nedostal k tomu FL studiu, nějak nebyl čas, ale většina z vás ho docela chválí kladně.. Jinak jsem si pouštěl ty vaše nehrávky... Všechny jsou tak trošku do hopu co?.. Já mám raději rychlejší věci a trocha elektra nevíc..
Myloš: Trocha vážné hudby taky neuškodí..
//edit: Zkoušle jsem to FL Studio 9, ale nějak mě nenatchlo.. Zdálo se mi takové chaotické, V Ejay 7 je to podle mě o hodně lehčí
JUST METAL RULES THE WORLD!!!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Neboj, neschyluje. A jestli trošku jo, pak je to jen pohodové škádlení
Tady je shrnutá tvorba mého kamaráda a donedávna kolegy z kapely HomerStreet. A aby to bylo k věci, pak drtivá většina písní je nahrána a mixována v Cubasis a videa jsou stříhána v Pinnacle.
(k písničce Ve hvězdách mám silný citový vztah, protože ta hlavní je moje dcera, tak buďte shovívaví v kritikách
)

Tady je shrnutá tvorba mého kamaráda a donedávna kolegy z kapely HomerStreet. A aby to bylo k věci, pak drtivá většina písní je nahrána a mixována v Cubasis a videa jsou stříhána v Pinnacle.
(k písničce Ve hvězdách mám silný citový vztah, protože ta hlavní je moje dcera, tak buďte shovívaví v kritikách

- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
LifeRoma píše:V Ejay 7 je to podle mě o hodně lehčí
To bude tím, že Ejay je pouze hračka s hezkejma omalovánkama okolo. Pokud to myslíš s "tvorbou" hudby alespoň trochu vážně, tak se tomuhle softwaru vyhni obloukem.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
- LifeRoma
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Martimos:: tohle už jsem taky někde četl.. Co teda preferuješ ty?
JUST METAL RULES THE WORLD!!!
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro začátek určitě FL Studio. Je jasný, že se ti to prostředí zdá chaotický a složitý, jelikož je to už profesionální nástroj a má spoustu funkcí. Doporučuju ti najít si na netu nějaký video tutoriály a okoukávat co která funkce dělá. Já jsem se to taky takhle učil a po týdnu jsem se už docela vyznal a byl jsem schopnej něco zmatlat dohromady. 

Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že FL studio složité a chaotické jen tak nevypadá, opravdu je ... měl jsem ho v PC ale vůbec jsem nevěděl co mám dělat 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5