mam sestavu koupenou pres aukro-Acer Veriton S661.Po malych upravach jsem do nej hodil Intel Core2Quad 2,83GHz.Deska jej podporuje,ale byl nutny upg biosu.Po flashnuti (stazeny samozrejme k tomuto modelu z acer.cz) a restartovani nastal problem s hlaskou Checksum error.Baterku jsem zkousel vyndat/zandat,ale jakakoliv zmena v biosu se po restartu vratila na defaultni hodnoty,datum vydani biosu atd.Uz nejakou dobu to obchazim tak,ze po chybe nahodim bios nastaveni,exit without saving a jelikoz se pak PC nerestartuje,windows vesele bootuji dal.Moc mi to nevadi,jsou to 3 kliknuti navic,ale veskere nastaveni casu atd ve win je otravujici a mam strach z reinstalace systemu.
Chtel jsem Bios opet flashnout,ze by se treba udobril,ale po stahnuti stejne verze mi Afuwin hlasi misto input ROM file x otazniku.Nejsem expert,ledacos zvladnu,ale nechci to dostat do neresitelneho stadia.Zitra koupim baterku a zkusim ji vymenit na motherboardu,ale jelikoz do reflashe fungovala tak pochybuju,ze by to bylo tim.
Jakekoliv poznatky,rady,otazky milerad odpovim a budu se snazit poskytnout co nejblizsi info ktere by jste potrebovali.
Diky