Instalace Win7
Instalace Win7
Zdravím, mám menší problém s instalací Winů 7. Při nabootování instalačního CDčka se zobrazí pozadí instalačního programu a kurzor,a le tím to končí a nechce se to dál načítat a nerozběhne se instalace. Už mě napadlo, jeslti třeba není potřeba aktualizovat BIOS. Poradíte mi prosímvás co bych měl udělat a pokud by byla potřeba ta aktualizace toho BIOSu tak jak to mám aktualizovat? Díky
Re: Instalace Win7
Ne není, je to stažený, ale kamošovi to fungovalo, stahoval si to ze stejnýho místa.
-
- Pohlaví:
Re: Instalace Win7
1, pred Upgrade na W7 je dobre seznamit se s moznostmi/pozadavky W7 (vcetne BIOSu)
2, i kdyz jsi to stahnul zdarma, muze to byt zkusebni verze, ale to by (asi) nebyl problem, podle tveho popisu se jedna o kopii ne zrovna legalni, jak se zda -nekde stazenou-, a prestoze uvadis, ze nekomu funguje, tak tobe (jak vidis) nemusi prave z duvodu Upgrade, a nebo staci nepatrny problem pri stahovani a vypalovani BootCD, a ..mas po srande.
Zkusebni verze by toto nedelala - takze se snazis rozchodit co nema originalni/legalni zaklady, a zde neni ochota toto s tebou resit.
2, i kdyz jsi to stahnul zdarma, muze to byt zkusebni verze, ale to by (asi) nebyl problem, podle tveho popisu se jedna o kopii ne zrovna legalni, jak se zda -nekde stazenou-, a prestoze uvadis, ze nekomu funguje, tak tobe (jak vidis) nemusi prave z duvodu Upgrade, a nebo staci nepatrny problem pri stahovani a vypalovani BootCD, a ..mas po srande.
Zkusebni verze by toto nedelala - takze se snazis rozchodit co nema originalni/legalni zaklady, a zde neni ochota toto s tebou resit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 1029
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21