Problém s aplikací SVCHOST.EXE
- M@u$er
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém s aplikací SVCHOST.EXE
Nevím co už mám dělat. Již třetí den mám problém s rychlostí internetu a naprosto bezpečně vím, že to není způsobeno nějakým malware (=> Kontrola HJT logu, MWAV, NOD32, Avast!, Ad-Aware, S&B Spybot, SpywareTerminator, antispyware v outpostu). Ani jeden z tohoto software nic nenasel a ani PC neni zpomalene nebo tak neco. Ovsem jedina aplikace, která neustále běží (=využívá sítě) je SVCHOST.EXE - NETWORK SERVICE. Je mi jasné, že když tuto aplikaci ukončím spadne nejspíš WIN. Takže nevím co s tím. Prosím poradte
2Asar: Myslíš si, že tady nejsme schopni někomu poradit? Pak nechápu, proč tady jsi.
2M@u$er: V naprosté většině případů snížené rychlosti je na vině poskytovatel připojení. Přes koho a jakou rychlostí jsi připojen?
2M@u$er: V naprosté většině případů snížené rychlosti je na vině poskytovatel připojení. Přes koho a jakou rychlostí jsi připojen?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- M@u$er
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
4Asar: Proc sem pises kdyz k tomu tematu nemas co rict? Rikam vice hlav vice vi. A rozhodne jsem nepremyslel kam to driv napisu proste nahoda a nebudu to dal resit.
4mikel: No poskytovalem to nebude (jinak Wi-fi, 256Kbit/s, ralsko.net) nebot jsem s nim nikdy nemel potize. Navic mi jednou aplikace SVCHOST.EXE prestala vyuzivat net a net bezel presne jak ma. Jakmile se, ale zase spustila (asi po 2 minutach) net se zas skoro zastavil. Jinak jak jsem psal, malwarem to nebude na 100%. A poskytoval se mi taky nezda. Nevim jestli to nebude nejakym procesem, ale nevim jakym. Zadnej nijak extreme nevytezuje CPU. PC bezi tak jak ma tyka se to opravdu jen netu...
4mikel: No poskytovalem to nebude (jinak Wi-fi, 256Kbit/s, ralsko.net) nebot jsem s nim nikdy nemel potize. Navic mi jednou aplikace SVCHOST.EXE prestala vyuzivat net a net bezel presne jak ma. Jakmile se, ale zase spustila (asi po 2 minutach) net se zas skoro zastavil. Jinak jak jsem psal, malwarem to nebude na 100%. A poskytoval se mi taky nezda. Nevim jestli to nebude nejakym procesem, ale nevim jakym. Zadnej nijak extreme nevytezuje CPU. PC bezi tak jak ma tyka se to opravdu jen netu...
Se SVCHOST.EXE mam taky docela problem,ale trochu jinej,kazdejch cca 5 vterin mi zere x desitek % procesoru,takze komp ma vzdycky takovej sekundovej lag,SVCHOST.EXE mam v procesech nekolikrat,ale kdyz vypnu zrovna tenhle s kterym mam potize tak mi prestanou fungovat skoro vsechny zvuky a cpe mi to hlasky ze nemam zadnou zvukovku atd..
...SVCHOST.EXE je proces kterej spousti dalsi procesy pokud vim,ale nemuzu zjistit kterej jinej proces mi jeho prostrednictvim ten procak vyzira

Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš, tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
2M@u$er: Můžeš sem dát screenshot Správce úloh? Myslím tím zvětšené okno, ať jsou vidět všechny procesy.
Znáte pravidla?
elcarlos píše:Se SVCHOST.EXE mam taky docela problem,ale trochu jinej,kazdejch cca 5 vterin mi zere x desitek % procesoru,takze komp ma vzdycky takovej sekundovej lag,SVCHOST.EXE mam v procesech nekolikrat,ale kdyz vypnu zrovna tenhle s kterym mam potize tak mi prestanou fungovat skoro vsechny zvuky a cpe mi to hlasky ze nemam zadnou zvukovku atd.....SVCHOST.EXE je proces kterej spousti dalsi procesy pokud vim,ale nemuzu zjistit kterej jinej proces mi jeho prostrednictvim ten procak vyzira
Skoro kazdej den mi svchost zere vic vic pameti a porad mi zere tak 20% procaku,neslo by ho nejak zakazat ale bez toho aby mi prestali fungovat zvuky (viz muj posledni comment) ?? plz help

Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš, tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4628
-
od ArtisPier
Zobrazit poslední příspěvek
21 čer 2024 12:42
-
- 6
- 4372
-
od domitea
14 lis 2024 19:51
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2486
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7190
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
- 4
- 4012
-
od petr22