Dobrý den,
nedávno jsem si koupil tuto grafickou kartu Grafická karta GAINWARD BLISS 9800GT http://www.alza.cz/gainward-bliss-9800g ... 134334.htm ,zapojil sem jí do desky, a když chci zapnout PC, tak vůbec nic nechce naskočit, pc je stále vypnutý... mám tento zdroj
http://www.alza.cz/zdroj-eurocase-450w-i-d47899.htm , myslíte, že by to mohlo být tím zdrojem?
Dále mám v pc tento hardware: RAM http://www.alza.cz/4gb-kit-2x2gb-ddr2-d94800.htm Procesor http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-945-95w-d129360.htm Základní deska: http://www.alza.cz/zakladni-deska-asus- ... 107879.htm
Předem děkuji za odpovědi.
//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " Grafická karta GAINWARD BLISS 9800GT "
//mmm
Po výměně GK se nerozjede PC
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Po výměně GK se nerozjede PC
Může to být zdrojem.EuroCase nejsou moc výkonné a kvalitní zdroje.Máš vůbec připojeno přídavné napájení na grafice ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu že tam máš navíc žravý phenom by to bylo i pravděpodobné s tím zdrojem.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Děkuji za odpovědi. No tato grafická karta přídavné napájení nemá.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel mám stejný problém. (mám i stejnou grafickou kartu). Připojim jí klasicky do PC to zapnu a počítač zamrzne, je zaplý ale klavesnice myš a monitor nejeví žádnou znamku. Tak grafickou kartu vyjmu připojim kabel od monitoru na integrovanou grafiku. A vše běží jak má? Co s tím?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký máš zdroj? Zkus jiný.
Sice to v tomto případě nevadí, ale je lepší když si založíš vlastní téma.
Sice to v tomto případě nevadí, ale je lepší když si založíš vlastní téma.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se... Hledal jsem to všude a tady mně to přišlo vhodné a jsem tu nový...S tim zdrojem to zkusím. Nemohl byt problem s pamětmi?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud PC normálně jede na integrovanou GK tak ne. A nenapsal si co máš za zdroj.
Ta 9800GT je nová? Nebo koupená z druhé ruky? Je tu taky možnost že je vadná, bylo by dobré ji vyzkoušet někde jinde.
Ta 9800GT je nová? Nebo koupená z druhé ruky? Je tu taky možnost že je vadná, bylo by dobré ji vyzkoušet někde jinde.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
musíš v biosu integrovanou grafiku vypnout a povolit GK ve slotu PCIe.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem - 18
- 4761
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
26 pro 2024 13:47
-
-
-
Problém se starší hrou po výměně GPU za lepší
od helpmeboys » 16 dub 2025 17:06 » v Vše ostatní (sw) - 5
- 1431