Sem zde po kratší odmlce. Byl jsem o víkendu pryč, takže nebyl moc čas na bádání. Teď k tomu, co se za tu dobu událo ... čekal jsem tedy na té 1950 na nějaký další bsod, ten se totiž relativně dlouhou dobu nechtěl dostavit. Ve čtvrtek v noci se stal první pád, ale "bohužel" ne do BSODu, prostě sprostě vymrzl systém, ačkoliv to bylo v okamžiku, kdy bych při tom prvotním zaváhíní ten BSOD i čekal, tak se nedostavil .. záznam tedy není ani v minidumpu. Nemohl sem to tedy považovat za vypovídající pád. Další BSOD se dostavil až v pátek večer, ovšem proběhl taky nezvyklým zpusobem .. tak jak mi jindy zustava BSOD viset do doby než restartuju pc, tak pc se ted asi do 1 vteřiny restartlo samo, takže ani sem si nemohl všimnou kodu chyby, ale předpokládám, že bude vše uloženo v minidumpu.
Takže další kroky plánuju na dnešní noc .. to proběhne GoldMemory test až do rána a až přijdu ze školy, tak nahodím zpět moji grafiku, nahodím ASUSácké drivery a jak sem již zminoval, aktualizuju všechny drivery v PC. Jinak už možná ani tak nespěchám. Myslím si, že HW závadu na grafice a zdroji můžu vyloučit, když se projevovala i v případě jiných komponent a na MB, CPU a RAM mám záruku o 1 rok delší, nicméně rád bych to i tak vyřešil co nejdřív, protože mám BSODů plné zuby
Takže zatím vám díky za spolupráci, hlavně tobě MiliNessi.
EDIT: takže se právě dívám a v minidumpu není po tom mojem pátečním BSODu ani památky. Nicméně v sobotu byla na PC sestra a té to během večera padlo hned 5x, takže je tam 5 minidumpů z 23.ledna