Nainstaloval jsem wifi ad-hoc síť mezi 2 NB a to mezi XP32 a W7_64. U obou zadám síťové heslo a připojím se, ale dále pak:
Z XP zadám správce(admin) + heslo druhého počítače a vidím jeho adresář Dokumenty a mohu v něm cokoliv dělat.
Z W7 to ale nejde! Síť je připojena, v průzkumníkovi vidím druhý počítač, ale když chci otevřít jeho Dokumenty, tak po mně
chce uživatele a heslo - ať zadávám cokoliv - hlásí špatné heslo a nic! Ví někdo co s tím? Díky předem!
Přihlášení do sítě ad-hoc
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přihlášení do sítě ad-hoc
A když třeba vytvoříš uživatele aaa s heslem aaa a zkusíš to tak?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zkoušel jsem uživatele aaa s heslem bbb, ale bez práv admin. Fungovalo to stejně, jenom z těch XP jsem pouze prohlížel adresáře a nemohl nic dělat. Myslíš zkusit skutečně uživatele i heslo stejné např. xxx a xxx?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Psal že se tam vůbec nedostaneš.. Pokud je to tak jak píšeš podruhé tak změň práva pro přístup. Klikni pravým na tu složku a uživateli everyone povol čtení i zápis
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Asi jsem to špatně napsal, fungovalo to pouze u XP s omezením a z W7 jsem tam také nedostal. Ještě prosím, dotaz, různými pokusy jsem nainstaloval asi 3 různé názvy ad-hoc sítě s lehkými hesly, rád bych to, kompletně zrušil/vyčistil a začal znovu, ale jak? Musím obnovit systém?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1597
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 16:27
-
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4704
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”