PC zamrzá před naběhnutím BIOSU Vyřešeno
PC zamrzá před naběhnutím BIOSU
Mám stejný problém, desku mám ASUS P5SD2-VM, procesor INTEL Pentium Dual-Core E5300, Ramku nějakou 2GB DDR2 800Mhz, zdroj 400W, deska mi předtím fungovala s jiným procesorem, teď sem to celý skládal znova a ten procesor je úplně novej, všechno zbytečný odpojím a zobrazí se mi akorát logo biosu a dál nic..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zamrznutí PC v BIOSU
Proveď Clear CMOS, zkus jiný zdroj. etc...
Založ si vlastní topic...
/odděleno. memphisto
Založ si vlastní topic...
/odděleno. memphisto
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: PC zamrzá před naběhnutím BIOSU
Nevím už jsem odpověděl na podobní téma ale podle mě vypni pc otevři ho a vyndej baterii na základní desce na pár vteřin a dej zpět, tím restartuješ komplet bios ,zapni pc a jestli ti najede bios tak dej delete hned po startu a nastav čas ulož změny času v biosu a restartni znovu pc - odepiš jestli ti to už faká zatím
Radíš již co je uvedeno v předchozím příspěvku. Není to zbytečné? Pic
Radíš již co je uvedeno v předchozím příspěvku. Není to zbytečné? Pic
Zdroj je funkční když zapojím jinou desku a procesor, ramka taky, grafika taky, baterku sem vyndaval a bios resetoval, už mě nic nenapadá :(
no tak teď jsem zkusil vyměnit procesor a když tam dám jednojádro P4 3.2 Ghz tak se to rozjede.. takže chyba asi v procesoru, bude to vadnej kus, nebo je možný že se musí v biosu něco přenastavit když tam dávám dvoujádro? To asi ne že, to zní jako blbost, jinej důvod než, že je vadnej kus mě nenapadá..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podporuje tvá deska ten procák s aktuálním biosem?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: PC zamrzá před naběhnutím BIOSU Vyřešeno
Teď sem se to chystal napsat, kamarád mi to poradil, sem ocas, to mi mělo docvaknout. Deska měla starej BIOS proto nepodporovala novej procesor, díky moc všem :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10919
-
od bugicek7lpCZ
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 12:51
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2276
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem - 11
- 4217
-
od ManemanTV
16 pro 2024 18:18
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”