Nedávno jsem tu řešil problém s grafikou ale to je už v pohodě ten obchodník mi jí vyměnil ale ted mám pro změnu problém s monitorem (aby se to nepletlo) není to sice tak vážný aspoň zatím ne, ale při každém spuštění PC se mi obraz na monitoru přiblíží , prostě najednou nejde vidět spodní lišta ale po chvíli se to vrátí do normálu v průběhu další práce se to už moc nestává spíše ojediněle.
AOC 17 ´ nastaveni mám na 60 hz to je max. co ten monitor dokáže , teda je to tam na zadní straně napsaný.........nevíte v čem je problém ????? Předem děkuji za odpověď
Chyba zobrazení na monitoru (vyřešeno)
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
stáhni si aktuální ovladače jak na GK tak na monitor..60Hz není jeho maximum to si buď jistý...napiš přesný typ
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak orientačně bych změřil napětí v síti 220V a podíval se jestli v okruhu s PC není jiný velký spotřebič třeba rychlovarná konvice. Typuju na kolísání napětí. Ideální by bylo kdyby byl mezi sítí a PC zapojen stabilizátor napětí nebo UPS. Dál je monitor i PC zapojen ze stejného okruhu na stejném jističi?
Pokud třeba bydlíš ve starším paneláku a máte ještě staré hliníkové rozvody nelenil bych a podotahoval spoje po celém bytě. Při první kontrole po 20-ti letech sem na jedné svorce dělal až 2 otáčky na šroub. Podotahováním zlikviduješ možné přechodové odpory a tudíš i ono kolísání.
PS: Pokud se do toho pustíš bacha staré hliníkové vodiče jsou křehké.
Pokud třeba bydlíš ve starším paneláku a máte ještě staré hliníkové rozvody nelenil bych a podotahoval spoje po celém bytě. Při první kontrole po 20-ti letech sem na jedné svorce dělal až 2 otáčky na šroub. Podotahováním zlikviduješ možné přechodové odpory a tudíš i ono kolísání.
PS: Pokud se do toho pustíš bacha staré hliníkové vodiče jsou křehké.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ahoj, asi máš pravdu taky mě to napadlo , bydlím sice v relativně novém věžáku ale v místnosti kde mám PC vůbec nefungujou zasuvky , byl tady nějaký problém s předchozím majitelem , mě osobně to bylo jedno mám tu prodlužovák veden s obývaku a v tom bude asi ten problém jestli to není nějak přetížený asi si budu muset kontaktovat nějakýho elektrikáře aby to dal dohromady.........
PS:mám tu teda dva prodlužováky a v jednom mám světlo,modem,PC a monitor kdybych ten monitor dal na jiný prodlužovák tak by to mohlo být dobrý ? ale to je blbost jde to stejně všechno do jedné zasuvky v obývaku, nevím.......????????????????????????????????????????
PS:mám tu teda dva prodlužováky a v jednom mám světlo,modem,PC a monitor kdybych ten monitor dal na jiný prodlužovák tak by to mohlo být dobrý ? ale to je blbost jde to stejně všechno do jedné zasuvky v obývaku, nevím.......????????????????????????????????????????
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pozvi si elektrikáře profesionála pokud nejde celá místnost může tam těch průšvihů být víc. Taky bych doporučil se podívat na právní vztahy když ste si to bydlení přebírali v jakém stavu jste to přebrali jak je uzavřena smlouva. Prostě za co nejmíň peněz za pomoci právních kliček začídit opravu elektroinstalace v bytě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
všechno je jinak jsem tady zapomněl říct jeden důležití fakt ....je to způsobený 100% elektrikou, ta zásuvka je vedená ze světla do zásuvky a celí je to jen na dvojlince - tudíš na hovno.....jen doufám že nevyhořím , ale prachy teď na opravu bohužel nemám , prý se to musí celí předělat včetně nového jističe..........
PS. na druhou stranu jsem s tím nikdy neměl problém .....(jen ten monitor) ?????
PS. na druhou stranu jsem s tím nikdy neměl problém .....(jen ten monitor) ?????
Ahoj Karlos , děkuji za všechny rady který jsi mi dal a ještě doufám dáš..., ale opět je změna to že je ta elektrika na hovno o tom není pochyb ale v tomhle případě bude v prdeli monitor , včera v noci jsem zkoušel napojit jen samotný monitor z jineho obvodu a jak tam jsou ty barevné čáry když je PC vyplé tak to stejně na obrazovce bylo na hovno skákal obraz a ruzný čáry a taky se přibližoval a oddaloval obraz...., teď jdu pro jiný monitor si pujčit abych to věděl na 100% a pak hurá se záručákem do té slavné prodejny..., ahoj.
PS: už jsem rozhodil sítě , elektrikáře seženu aby mi to dal dohromady.......
PS: už jsem rozhodil sítě , elektrikáře seženu aby mi to dal dohromady.......

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1697
-
od Vondrys
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 11:50