Mám problém ve smazání jedné složky,která má pár podsložek.Tu složku snad překódoval superman,nebo já fakt nevím

Nějak mě to nevadí v práci,psaní protokolů do školy,nebo hraní počítačových her...ale jsem nervák

Problém:
Složka na ploše nelze smazat,není v ní žádný jiný soubor,jenom podsložky (ty taky nejdou smazat

Nefunguje známá kombinace shift+del napíše se error:Soubor nelze odstranit: (a po dvojtečce se už nic nenapíše

Nefunguje ani pravé tlačítko>>>odstranit,nebo pouze zmáčknutí tlačítka del...
Zkoušel jsem nějaké "spolehlivé" programy,co nenávratně smažou složku,bez úspěchu...Jako že ji smažou,a potom zbylé informace na disku nějak několikrát přepíšou....prd smazali
Zkoušel jsem i vychvalovaný program "unlocker"...proběhne jen chyba v mazání
Zkoušel jsem 4 různé druhy "skartovaček" na soubory...obvykle hláška:Proběhla chyba v odstraňování souborů
Zkoušel jsem i program,který údajně smaže vše,i virus...Takže nejprve se oběvila hláška,že proběhla chyba,že to bude vymazané po restartu počítače,počítač se restartoval,čekal jsem,že se to bude mazat,nějak jako v nouzovém režimu,jak je zvykem u virů...ale jen naběhl windows a plocha s nesmazatelnou složkou
Použil jsem dohromady okolo 7 programů,ani jeden nefungoval
Jak ta složka vznikla:
Jen vytvořil složku a vní podsložky,pak to chtěl smazat,ale už to nešlo
Tak mi prosím pomozte tento problém vyřešit,ja už fakt nevím jak to z toho notebooku dostat