Varování před nejhorším operátorem ČR!

...

Moderátor: Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Varování před nejhorším operátorem ČR!

Příspěvekod X » 19 dub 2010 19:56

Psal jsem odpověd na vlákno: Video na Youtube se mi po chvíli zapauzuje >>> viewtopic.php?f=39&t=52560 - ale protože je vlákno již zamknuté, trochu to rozšířím a podělím se s vámi o moje nejnovější zkušenosti, co jsem si prožil za poslední měsíc díky nejhoršímu operátorovi telekomunikačních služeb v ČR, u kterého jsem měl pouze telefonní kabel, Netové připojení jsem měl a nyní zase mám u jiného providera. Díky Telefonice O2 a jejich lžím a obstrukcím proti konkurenci, nekorektnímu jednání jsem byl na celý měsíc odstřihnut od internetu, od 18.3.2010 do dneška, 19.4.2010.

Co jsem před časem (asi únor 2010) zrychlil z 2 Mb/s na 8 Mb/s (skutečně dosahovaná rychlost mezi 3 Mb/s až 6,5 Mb/s), stává se mi zcela vyjímečně, že by se mi video z YouTube cukalo a to mluvím převážně o HD kvalitě (do 720). Ovšem mám připojení na Net kvalitní, od ČRa/T-Mobile na vlastní platformě (Premium).

O kvalitním připojení se nedá mluvit v případě Telefoniky O2, která úmyslně připojení uživatelům brzdí. Požádal jsem v březnu 2010 svého Netového providera, aby si na sebe převedl i mojí telefonní linku, protože nabízí telefon bez paušálu a sympatické ceny za volání, nemluvě o volání zdarma mezi účastníky Premium Voice při přerušení do hodiny. Nač platit O2 za kabel 355 Kč měsíčně za nic. Ale co ty mrzáci z Telecomu / SPT Telecomu / Telefoniky O2 (můžou se přejmenovávat a odkupovat kýmkoli, na jejich černé pověsti a způsobech to nic nezmění) neudělali?

Poslali mému providerovi 17.3.2010 dopis, kde stojí černé na bílém, že mi minulý rok telefonní kabel zrušili! Samozřejmě že je to nehorázná lež a za tu samou linku chtěli až do dneška cálovat. Můj operátor mi na základě tohoto lživého dopisu zrušil internetové připojení 18.3. ve 2 hodiny v noci! A nově mě mohl připojit díky Telefonice O2 až dnes, 19.4.2010, naštěstí i s převodem kabelu od těch sráčů telekomunistických, díky nimž jsem byl měsíc bez internetu. Zabiju je hajzly! Připravuji dokumenty ve spolupráci s T-Mobilem pro stížnost ČTÚ a oznámení na policii pro porušování volné hospodářské soutěže Telefonikou O2! A další věci přidám! Takový svině jsem neviděl!

Pamatujte, že Telecom / SPT Telecom / Telefonika O2:
- dělala problémy při zavádění ADSL v ČR, obstrukce a přemrštěné ceny, zdržování kvůli své preferenci nepespektivní a v té době již zastaralé technologie, do které nasázela peníze: digitální linka ISDN
- chtěla kontrolovat při zavedení ADSL konkurenci a zavedla připojování přes sebe, zahlcené řešení s kterým byli neustále problémy: Dashboard >>> http://www.lupa.cz/clanky/kvuli-adsl-na-koberecku/
- neustále potlačovala konkurenci a tím udržovala vysoké ceny, to platí nejen o věku opožděného ADSL v ČR, ale i dial-up připojení v začátcích Netu u nás
- při zavedení agregace (při začátku ADSL v ČR nebyla agregace žádná, asi půl roku) dokopala co mohla a zpomalila Net nejen pro svoje zákazníky, ale i konkurence (já byl v té době u Nextry), zpomalení bylo tak rapidní, že se Net nedal na technologii ADSL po několik dnů vůbec používat, běžná rychlost ADSL byla v té době 192 Kb/s, po zavedení agregace klesla pod rychlost dial-up modemů asi na 1-8 B/s, stránky WWW by se načítali několik hodin
- zavedli FUP a to nejen pro své zakazníky, ale i zákazníky konkurence, prý 1 GB běžným lidem stačí, komu nestačí, ať si za mastné ceny dokoupí
- při pronajímání své ústředny firmě ČRa, aby mohla provozovat svoje vlastní Netové připojení, samozřejmě mnohem kvalitnější než od O2 docházelo po celé ČR k obstrukcím a zdržování, v Havlíčkově Brodě o celý půlrok
- předávají osobní data svých zákazníků firmám, co volají lidem a nabízejí služby a produkty O2 (mám indicie přímo od takových firem a náznaky O2)
- SPAMují milióny zákazníků konkurence nevyžádanými SMSkami, lidem co nemají s Telefonikou O2 nic společného
- mají nějaký seznam pedofilných webů a neoznámí to na policii, místo toho to zakrývají filtry, které dělají problémy jejich zákazníkům, protože filtrování nestíhá a zpomaluje Net, nejspíš i zmíněné YouTube - vedení O2 se nejspíš ukájí nad těmito závadnými stránkami, připravuje blokaci dle svého výběru závadného materiálu na Netu pro své zákazníky: nepřijatelné www pro firmu O2 a nejspíš i dle politické objednávky, samozřejmě že ne zadarmo
- svým zákazníkům zpomaluje Net, aby nedosáhli 8 či 16 Mb/s, výmluvy na vzdálenost (jsem pouze asi 800 m od ústředny), technologií (v mém případě zcela nové vedení a technologie). Prý bych dosahoval 3 Mb/s. Při dotazu, proč mi to u ČRa/T-Mobile tedy jede při 8 Mb/s od 3-6,5 Mb/s odvětili, že prý dali novější technologii a jede jim už až na 6 Mb/s. Na otázku proč mi ČRa/T-Mobile garantuje při tarifu 20 Mb/s ještě mnohem vyšší rychlosti, nedokázali odpovědět (technici O2).

Lidi, nebudtě blbý! Telefonika O2 vás okrádá! Zpomaluje internetové připojení! Špicluje a předává osobní data!
Naposledy upravil(a) X dne 19 dub 2010 20:08, celkem upraveno 1 x.

Reklama
hroch123
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Varování před nejhorším operátorem ČR!

Příspěvekod hroch123 » 19 dub 2010 20:01

smutné
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 dub 2010 20:04

To je dobré vědět...

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 19 dub 2010 20:08

Ano.Lžou a kradou.Nedávno sem si aktivoval internet v mobilu zdarma na měsíc.Po měsíci mě přišla zpráva,že mě vypršel měsíční surf zdarma,na-což mě strhli 40,- za aktivaci surfování na týden.Nikde ani čárka o tom,že bych si to měl ohlídat a včas zrušit.Prostě automaticky mě to naskočilo na další týden za 40,-.Skutečně skvostný operátor.Kdybych neměl rodinu a známé na O2 tak přejdu ihned.Jestli to je někde napsaný,beru zpět.Byl jsem oslepen nabídkou.Popř.sem nečetl podmínky.
Si připadám jak ty babičky na předváděcích akcích :lol: taky..oslepeni,omámeni atd..

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 19 dub 2010 20:10

Vítej z5 :smile: , a přečti si SZ.. (vím jak to tu chodí.. nemyslím web :smile: )
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 19 dub 2010 20:14

Jo kyslík ale zavřít - mobilní net od nich jsem zprovozňoval 2 měsíce ale platit chtěli hned.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 dub 2010 20:37

Tak na striktním dodržování temátu vlákna netrvám, protože se taky často zakecám. Jinak vám sem později nejlepší nabídku Netového připojení naskenuji, jedná se samozřejmě o Net-Box, optický kabel, rychlosti 100/100 Mb/s a velmi solidní a dostupné ceny. Navíc lze s celým balíkem, tedy + 50 TV + telefon bez paušálu :D

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 19 dub 2010 21:01

U nás zuří přímo válka providerů. Původní zkrachoval a převzalo to O2. V tom okamžiku přestalo jít stahování dvojnásobnou rychlostí od půlnoci do 6 hod., ovšem za stejné peníze.
Konkurenční firma toho využila, v jedné lokalitě její pracovníci odmontovali antény O2 a následně s těmito odpojenými zákazníky sepsala nové smlouvy pro sebe.
Tak s obavami očekáváme, co z toho vzejde.

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod domitea » 19 dub 2010 21:02

Vy tam máte net box a my máme Magnalink :-D

// U kyslíku má rodina telefon a to je asi tak vše, ale zatím spokojenost :lol:

Equites
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Equites » 19 dub 2010 21:04

Ano ano.. O2 opravdu nejhorsi..Nedavno sem si aktivoval tu jejich odmenu za dobiti dostal jsem internet v mobilu na 7dni zdarma a pri 4 dnu mi to strhlo 250kc!

guest

Příspěvekod guest » 19 dub 2010 21:15

Ač vím, že vše co je tu psáno je pravda zkusil jsem zavolat operátora. Výsledek: dejte si to písemně? :evil: No moc se s tím trápit nebudu ale tento threed jim tam pošlu.

Jen bych dodal, že O2 jsou největší štiky v tom rybníce, TM vám pošle na vánoce aspoň čokoládu za dvacku, ale tito ne.

Ti nedají nic, oni jen berou. A to já kretén tam mám paušál asi 4 roky. Změním to.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 dub 2010 21:22

Och jej, já jsem blbec :mad: Promazávám OT a smazal jsem si i svůj příspěvek :? No každopádně jsou to zloději :evil: Přečíst jste si to přečetli, psát znovu se mi to nechce :-(
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (inet)”