Psal jsem odpověd na vlákno: Video na Youtube se mi po chvíli zapauzuje >>> viewtopic.php?f=39&t=52560 - ale protože je vlákno již zamknuté, trochu to rozšířím a podělím se s vámi o moje nejnovější zkušenosti, co jsem si prožil za poslední měsíc díky nejhoršímu operátorovi telekomunikačních služeb v ČR, u kterého jsem měl pouze telefonní kabel, Netové připojení jsem měl a nyní zase mám u jiného providera. Díky Telefonice O2 a jejich lžím a obstrukcím proti konkurenci, nekorektnímu jednání jsem byl na celý měsíc odstřihnut od internetu, od 18.3.2010 do dneška, 19.4.2010.
Co jsem před časem (asi únor 2010) zrychlil z 2 Mb/s na 8 Mb/s (skutečně dosahovaná rychlost mezi 3 Mb/s až 6,5 Mb/s), stává se mi zcela vyjímečně, že by se mi video z YouTube cukalo a to mluvím převážně o HD kvalitě (do 720). Ovšem mám připojení na Net kvalitní, od ČRa/T-Mobile na vlastní platformě (Premium).
O kvalitním připojení se nedá mluvit v případě Telefoniky O2, která úmyslně připojení uživatelům brzdí. Požádal jsem v březnu 2010 svého Netového providera, aby si na sebe převedl i mojí telefonní linku, protože nabízí telefon bez paušálu a sympatické ceny za volání, nemluvě o volání zdarma mezi účastníky Premium Voice při přerušení do hodiny. Nač platit O2 za kabel 355 Kč měsíčně za nic. Ale co ty mrzáci z Telecomu / SPT Telecomu / Telefoniky O2 (můžou se přejmenovávat a odkupovat kýmkoli, na jejich černé pověsti a způsobech to nic nezmění) neudělali?
Poslali mému providerovi 17.3.2010 dopis, kde stojí černé na bílém, že mi minulý rok telefonní kabel zrušili! Samozřejmě že je to nehorázná lež a za tu samou linku chtěli až do dneška cálovat. Můj operátor mi na základě tohoto lživého dopisu zrušil internetové připojení 18.3. ve 2 hodiny v noci! A nově mě mohl připojit díky Telefonice O2 až dnes, 19.4.2010, naštěstí i s převodem kabelu od těch sráčů telekomunistických, díky nimž jsem byl měsíc bez internetu. Zabiju je hajzly! Připravuji dokumenty ve spolupráci s T-Mobilem pro stížnost ČTÚ a oznámení na policii pro porušování volné hospodářské soutěže Telefonikou O2! A další věci přidám! Takový svině jsem neviděl!
Pamatujte, že Telecom / SPT Telecom / Telefonika O2:
- dělala problémy při zavádění ADSL v ČR, obstrukce a přemrštěné ceny, zdržování kvůli své preferenci nepespektivní a v té době již zastaralé technologie, do které nasázela peníze: digitální linka ISDN
- chtěla kontrolovat při zavedení ADSL konkurenci a zavedla připojování přes sebe, zahlcené řešení s kterým byli neustále problémy: Dashboard >>> http://www.lupa.cz/clanky/kvuli-adsl-na-koberecku/
- neustále potlačovala konkurenci a tím udržovala vysoké ceny, to platí nejen o věku opožděného ADSL v ČR, ale i dial-up připojení v začátcích Netu u nás
- při zavedení agregace (při začátku ADSL v ČR nebyla agregace žádná, asi půl roku) dokopala co mohla a zpomalila Net nejen pro svoje zákazníky, ale i konkurence (já byl v té době u Nextry), zpomalení bylo tak rapidní, že se Net nedal na technologii ADSL po několik dnů vůbec používat, běžná rychlost ADSL byla v té době 192 Kb/s, po zavedení agregace klesla pod rychlost dial-up modemů asi na 1-8 B/s, stránky WWW by se načítali několik hodin
- zavedli FUP a to nejen pro své zakazníky, ale i zákazníky konkurence, prý 1 GB běžným lidem stačí, komu nestačí, ať si za mastné ceny dokoupí
- při pronajímání své ústředny firmě ČRa, aby mohla provozovat svoje vlastní Netové připojení, samozřejmě mnohem kvalitnější než od O2 docházelo po celé ČR k obstrukcím a zdržování, v Havlíčkově Brodě o celý půlrok
- předávají osobní data svých zákazníků firmám, co volají lidem a nabízejí služby a produkty O2 (mám indicie přímo od takových firem a náznaky O2)
- SPAMují milióny zákazníků konkurence nevyžádanými SMSkami, lidem co nemají s Telefonikou O2 nic společného
- mají nějaký seznam pedofilných webů a neoznámí to na policii, místo toho to zakrývají filtry, které dělají problémy jejich zákazníkům, protože filtrování nestíhá a zpomaluje Net, nejspíš i zmíněné YouTube - vedení O2 se nejspíš ukájí nad těmito závadnými stránkami, připravuje blokaci dle svého výběru závadného materiálu na Netu pro své zákazníky: nepřijatelné www pro firmu O2 a nejspíš i dle politické objednávky, samozřejmě že ne zadarmo
- svým zákazníkům zpomaluje Net, aby nedosáhli 8 či 16 Mb/s, výmluvy na vzdálenost (jsem pouze asi 800 m od ústředny), technologií (v mém případě zcela nové vedení a technologie). Prý bych dosahoval 3 Mb/s. Při dotazu, proč mi to u ČRa/T-Mobile tedy jede při 8 Mb/s od 3-6,5 Mb/s odvětili, že prý dali novější technologii a jede jim už až na 6 Mb/s. Na otázku proč mi ČRa/T-Mobile garantuje při tarifu 20 Mb/s ještě mnohem vyšší rychlosti, nedokázali odpovědět (technici O2).
Lidi, nebudtě blbý! Telefonika O2 vás okrádá! Zpomaluje internetové připojení! Špicluje a předává osobní data!
Varování před nejhorším operátorem ČR!
Varování před nejhorším operátorem ČR!
Naposledy upravil(a) X dne 19 dub 2010 20:08, celkem upraveno 1 x.
Re: Varování před nejhorším operátorem ČR!
smutné
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
To je dobré vědět...
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano.Lžou a kradou.Nedávno sem si aktivoval internet v mobilu zdarma na měsíc.Po měsíci mě přišla zpráva,že mě vypršel měsíční surf zdarma,na-což mě strhli 40,- za aktivaci surfování na týden.Nikde ani čárka o tom,že bych si to měl ohlídat a včas zrušit.Prostě automaticky mě to naskočilo na další týden za 40,-.Skutečně skvostný operátor.Kdybych neměl rodinu a známé na O2 tak přejdu ihned.Jestli to je někde napsaný,beru zpět.Byl jsem oslepen nabídkou.Popř.sem nečetl podmínky.
Si připadám jak ty babičky na předváděcích akcích
taky..oslepeni,omámeni atd..
Si připadám jak ty babičky na předváděcích akcích

Vítej z5
, a přečti si SZ.. (vím jak to tu chodí.. nemyslím web
)

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo kyslík ale zavřít - mobilní net od nich jsem zprovozňoval 2 měsíce ale platit chtěli hned.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Tak na striktním dodržování temátu vlákna netrvám, protože se taky často zakecám. Jinak vám sem později nejlepší nabídku Netového připojení naskenuji, jedná se samozřejmě o Net-Box, optický kabel, rychlosti 100/100 Mb/s a velmi solidní a dostupné ceny. Navíc lze s celým balíkem, tedy + 50 TV + telefon bez paušálu 

U nás zuří přímo válka providerů. Původní zkrachoval a převzalo to O2. V tom okamžiku přestalo jít stahování dvojnásobnou rychlostí od půlnoci do 6 hod., ovšem za stejné peníze.
Konkurenční firma toho využila, v jedné lokalitě její pracovníci odmontovali antény O2 a následně s těmito odpojenými zákazníky sepsala nové smlouvy pro sebe.
Tak s obavami očekáváme, co z toho vzejde.
Konkurenční firma toho využila, v jedné lokalitě její pracovníci odmontovali antény O2 a následně s těmito odpojenými zákazníky sepsala nové smlouvy pro sebe.
Tak s obavami očekáváme, co z toho vzejde.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vy tam máte net box a my máme Magnalink 
// U kyslíku má rodina telefon a to je asi tak vše, ale zatím spokojenost

// U kyslíku má rodina telefon a to je asi tak vše, ale zatím spokojenost

Ano ano.. O2 opravdu nejhorsi..Nedavno sem si aktivoval tu jejich odmenu za dobiti dostal jsem internet v mobilu na 7dni zdarma a pri 4 dnu mi to strhlo 250kc!
-
- Pohlaví:
Ač vím, že vše co je tu psáno je pravda zkusil jsem zavolat operátora. Výsledek: dejte si to písemně?
No moc se s tím trápit nebudu ale tento threed jim tam pošlu.
Jen bych dodal, že O2 jsou největší štiky v tom rybníce, TM vám pošle na vánoce aspoň čokoládu za dvacku, ale tito ne.
Ti nedají nic, oni jen berou. A to já kretén tam mám paušál asi 4 roky. Změním to.

Jen bych dodal, že O2 jsou největší štiky v tom rybníce, TM vám pošle na vánoce aspoň čokoládu za dvacku, ale tito ne.
Ti nedají nic, oni jen berou. A to já kretén tam mám paušál asi 4 roky. Změním to.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Och jej, já jsem blbec
Promazávám OT a smazal jsem si i svůj příspěvek
No každopádně jsou to zloději
Přečíst jste si to přečetli, psát znovu se mi to nechce 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji