nefunkční windows update
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: nefunkční windows update
Neodpověděl jsi na můj dotaz. To je také jeden z problémů, jak se vyhnout kontrole legálnosti. Možná a tom ani nevíš, že máš nelegální verzi.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
nemám legální verzi (nebo spíš mám nelegálně aktivovanou
) ale tuhle verzi mam nainstalovanou už dost dlouho a nejsem si vědom že bych stáhnul nějakou aktualizaci co by tohle způsobila... jinak tuhle verzi má nainstalovanejch několik kamarádů co mam já a ty s tim problém nemaj a instalujou aktualizace automaticky
BTW aktualizace mi normálně fungovali... nejde o to jestli to je stažený z netu nebo koupený ale jde o to seriový číslo
myslim si že to asi způsobil nějakej program nejsem si už jistej jakej mám jen podezření... něco s přeměnou skinu windows...
BTW aktualizace mi normálně fungovali... nejde o to jestli to je stažený z netu nebo koupený ale jde o to seriový číslo
myslim si že to asi způsobil nějakej program nejsem si už jistej jakej mám jen podezření... něco s přeměnou skinu windows...
Pokud to je nelegálně stažené není co řešit. Zkus to na jiných fórech
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Takže jestliže má tuto verzi nainstalovanou ještě několik kamarádů, tak jde o nelegální verzi a pokud jsi četl pravidla tohoto fóra, tak nelegální programy zde neřešíme. Pokud ne, tak si pravidla laskavě přečti. V souladu s pravidly zamykám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 8654 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MonikaVavrova