Nově sestavený PC nelze spustit Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: MB ASUS -- P6T SE
Případně některé servisy to dělají i bez CPU... http://www.cservice.cz/cz/bios
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Máš správně dané ramky? Začíná se sloty dál od procesoru. "Instalace : Tak jako u základních desek s čipovou sadou Intel X58 je u platformy Lynnfield s čipsetem P55 trochu problém s osazením operačních pamětí. Výrobci totiž označili jako primární ty sloty, které jsou umístěny dále od procesoru. Pokud tedy paměti osadíte do prvních dvou souhlasně barevných slotů, nedojde ke spuštění systému a základní deska se bude tvářit jako poškozená." (zdroj: komentář na czc). Takže do červených a zprava
Dakujem za reakcie.
To d1amond: Volal som do firmy, kde som to kupil a spomenul som to co si mi radil. Povedali mi, ze nie je co riesit a ze to sam ani neporiesim. Mam doniest dosku na reklamaciu. Tak uz len dufam, ze si mal pravdu.
To Vlkodlak: Ramky som osadil podla manualu A1-B1, presne opacne ako radis. No v manualy to takto bolo. Dosku som uz zaslal, takze to uz nemam moznost vyskusat. Ked mi ju vratia tak to vyskusam ako radis.
Dam vediet ako som dopadol, ked to vsetko skonci.
THNX.
To d1amond: Volal som do firmy, kde som to kupil a spomenul som to co si mi radil. Povedali mi, ze nie je co riesit a ze to sam ani neporiesim. Mam doniest dosku na reklamaciu. Tak uz len dufam, ze si mal pravdu.
To Vlkodlak: Ramky som osadil podla manualu A1-B1, presne opacne ako radis. No v manualy to takto bolo. Dosku som uz zaslal, takze to uz nemam moznost vyskusat. Ked mi ju vratia tak to vyskusam ako radis.
Dam vediet ako som dopadol, ked to vsetko skonci.
THNX.
Re: Nově sestavený PC nelze spustit
Problem je vyrieseny. Dosku mi vyreklamovali, no problem bol pravdepodobne v osadeni RAM. Musel som ich dat tak, ako napisal Vlkodlak, inac sa doska tvarila ako nefunkcna.
Tak vam vsetkym dakujem za reakcie a pomoc.
Tak vam vsetkym dakujem za reakcie a pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3494
-
od pcmaker