nejde vypnout notebook

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

semod
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

nejde vypnout notebook

Příspěvekod semod » 23 čer 2010 07:57

Dobrý den,mám notebook HP Compaq nc8430,syn něco stahoval a začaly problémy.Zjistil jsem,že když ho chci vypnout,tak mi znovu naběhne a před tim mi naskočí modrá obrazovka a hlási,že došlo k nějaké chybě...nějaký kod,z důvodů 00000000000,je to jen na 2 řádky,není to klasická obrazovka smrti,ale je to tam jen chvilku,tak to nestačím opsat,jedině,že by jsem to zkusil vyfotit.Dnes ráno jsem ho zapl,byl v režimu spánku a když najel,hlásil mi nod32,že mam trojany,projel jsem to a našlo mi to asi 30 trojských koňů v C:\System Volume.Vymazal jsem to,ale dělá to pořád.Po startu mi to ještě hází 2 hlášky,otevřou se 2 okna,že system nemůže najit dva soubory...CCC.....,ale to bude asi něco od grafiky,myslím,že to dělá od instalace ovládačů na grafiku,mam ATI mobility radeon x1600,s tím pořád bojuji,je problém najít nejnovější ovládač,který by fungoval.Děkuji za rady

Reklama
skunkicz
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: nejde vypnout notebook

Příspěvekod skunkicz » 23 čer 2010 08:21

můžeš použít například UBUNTU

http://www.youtube.com/watch?v=9h3q5ss40oY

a to proto, že z tvého příspěvku usuzuji, že PC je skutečně hodně zaneřáděný, ale třeba pomohou typci z HJT sekce :smile:
Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991

NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: nejde vypnout notebook

Příspěvekod Žbeky » 23 čer 2010 14:09

Ještě před ubuntu zkus najet do nouzového režimu a vymazat tam ty ovladače. HJT taky doporučuju - jak na to mám v podpise
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”