Ahojte
Potřebuji poradit,z ničeho nic se mi při startu windows7 nabízí logovací obrazovka (pouze po probuzení z režimu hibernace),kde musím kliknout na ikonku uživatele a teprve poté se windows kompletně do načtou,stalo se to z ničeho nic,vždy mi normálně bez potvrzování windows najeli a nevím jak se toho zbavit,v nastavení už.účtů žádná možnost není.Proto prosím o radu,díky moc.
Toto tam nechci a ani jsem to tam neměl,z ničeho nic se to nyní objevuje:
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 24 čer 2010 08:43, celkem upraveno 2 x.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Vážím si tvé rady,ale už jsem měl možnost to dělat dle tohoto návodu dříve a to se právě nezdařilo,problém je v tom,že pokud restartuju pc,tak mě naloguje v pořádku bez té přihlašovací obrazovky,problém je ale v tom,že pokud dám pc uspat (hibernace) a poté ho zapnu,tak se tam ten logon screen ukáže,tak že to docela nechápu.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
kdybys pročetl cely navod tak pod nim je další ktery tohle řeší
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Chytrý kluk
Díky ti moc,pomohlo to,taky jsem tam brouzdal v nastavení napájení a nenapadlo mě to,už jsem z toho nastavování sedmiček trochu mimo,tak se nediv,že mi to v hlavě vypíná,začínám být na ně pěkně naštvaný,člověk chce udělat nějakou prkotinu a zabere mu to půlku dne a ve finále je to stejně o ničem,nevím zda jsem sám,ale pořád mám problémy s ikonkama v tray,jednou se zobrazí všechny,jednou zase polovina,je to fakt děs,zlatý XPčka.Tak ještě jednou díky moc.
jj jasny, všecko je jen o zvyku.....windows 7 mi připadaju celkově ergonomické (pro začátečníku jednodušší na pochopení), některá detajlnější nastavení musíš občas hledat, ale všecko časem pochytáš
Ahoj, cca měsíc zpět jsem si koupil postavený herní pc. Všechno šlo hladce až do nedávna se mi přo zapnutí z režimu spánku objevila modrá smrt. Nicméně pc potom naběhl. Teď se však stalo to, že jsem přišel domů, zapnul pc a po logu biosu byla jen...
Poslední příspěvek
1. necituj předchozí příspěvek.
2. Pokud jsi počítač koupil, reklamuj. Neodbornými zásahy můžeš porušit záruční podmínky a ztratíš možnost reklamovat.
Před delší dobou jsem si pořídil za výhodnou cenu Microsoft 365 Basic. Obsahuje v podstatě jen 1TB Onedrive. Používal jsem ho na poznámky OneNote. Nedávno jsem zjistil, že tam mám zálohované jak dokumenty, tak fotografie. Fotografie mám zálohované...
Poslední příspěvek
Díky. Všechny návody mě vedly do nastavení OneDrive, kde nastavit nešlo nic. Nenapadlo mě, že to mám hledat v nastavení Windows.
Nevím přesně, co tam je, ale rozhodně je tam něco, co tam nepotřebuju a zabírá to mraky místa. OneDrive jsem primárně...
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .