Tak to asi neumíš

...nikdo mi to nevěří a každý mě považuje za blázna i ve WoWku...jaké máš detaily?Medium,neco low,...Aha a grafku?Integrovanou Intel GMA 950.No jasně,kamoš tuhle má a nerozjede WoW takže kecáš...
Nikdo mi to nevěří.
Hele s grafikou to musíš umět,někdo si tu grafku co mam ja vytuní tak že rozjede Crysis na medium i GTA 4 rozjede,já nevím jak to dělají protože já nemám ten vertex shader...
Co kdybych někomu řekl:"Nazdar,mam integrovanou grafickou kartu Intel GMA 950 jednu z nejhorších grafik.Ale já na ní rozjedu v pohodě
Far cry a klidně když dám Far Cry na Ultra High Detaily,tak hra se sice seká typuju že mám tak kolem 3-6FPS Far Cry na medium mi jede v pohodě hratelně,ale cítím jak se mi zahřívá notebook pod rukama tak to radši stlumuju...No a to není všechno,představ si,že teplota mi vyšplhá tak k 50C..."
Myslíš že by mi to věřil?Že mi nedělal úroblem Fear,Half Life na NEJVYŠŠÍ DETAILY,FLAT OUT 1 i 2 vše max...
Víš jak se cítím,když lidé říkají že toto nerozjede 3D hry?
Jo a ještě něco Jestli má Counter strike 1.6 problémy tak se styď!Co to máš za grafiku omg?To co já?
Call of Duty 1-Rozjedu NA MAXIMUM DETAILŮ-jenom něco si snížím na medium aby se mi zvedl FPS myslím tak z 25 na 50
Call of Duty 2-Nerozjedu nevím proč
Left for Dead-rozjedu na nejnižší detaily a řekl bych,že někdy se mi FPS vyšplhá i na 2 FPS.Což řekněte na této kartě je zajímavé :).Ale nedá se hrát ani půl minuty
GTA 4-si myslím že určitě nerozjedu,ale kdyby tak typuju že to bude hratelné
Mafia2-určitě nerozjedu :)
Já nevím čím to je,všude na internetu čtu,že lidi mají problém s touhle grafickou kartou s FPS u her...já nemám...
WoW WoTLK-Hl.město 100+ hráčů na vykreslování ,medium detaily a FPS kolem 7-20 mimo město 20-30 FPS...
Hele jak říkám nikdo mi to nevěří
Lidi mam ještě dotaz:
Proč se mi všude zobrazuje že mám 2 grafické karty?Nebo respektive se mi zobrazí 2x ten samý chipset?
A když už jsme u těch her v half life2-Vše max pochopitelně :) mi hra spadne při načítání další mapy nebo úrovně s jakýmsi memory errorem...
Ted se chystám na Halo2-A jsem zvědavý jestli dám Max detaily...
Ale stejně chápu,že mi to nevěříte,protože na mé grafice to není možné a přesto mam 10x lepší plynulost her než ostatní s moji kartou...
Mimochodem,v programu Blender mi nikdo nevěří jak moc mužu Addlevelovat a Subsurfovat.Někomu se už při 2000 stěn vykreslování se blender seká a nelze hybat skoro s oběktem...já tam mám 45.000 hybu si v pohodě...Zpomalení pociťuju při 270.000 stěn když lomcuju s předmětem a při 400.000 stěn je to už že se to na hrubo sekne.Mimochodem stěn jsem zkusil dat i skoro k jednomu milionu,ale jak jsem dal edit mode,tak takový sek jsem nezažil...jsem myslel že mi shoří grafika
Nevím kde je problém že mam celkem dobře hratelné hry...ale opravdu ti nezavidim,když nedáš na stejné grafce co mam ja Call of Duty 1 na max nebo Counter Strike 1.6
Ja si na detaily nepotrpím,takže hraji obvykle na low,abych nezatěžoval notebook,ale jak říkám u většiny her dám Medium detaily spojené s nějakýma na max.Jen ve WoWku mam jdno vypnuté protože mi to dělalo grafickou chybu okolo obrazovky.
Jak říkám
Far CryNa low:Pohoda,velké prostranství se seká,a dalekohled se trochu někdy seká
na medium:Hra běží plynule,velké prostranství se skoro neseká,dalekohled se hrozně seká
High-nezkoušel jsem
Ultra High-Seká se to trochu ale lze to hrát,kupodivu dalekohled se seká jen o trochu víc než na medium
Ted mi řekněte věříte mi to?Nikdo mi to nevěří

...ale je to tak