Zdravíčko,
mám takový problém s PC, nechal jsem přes noc stahování přes BitComet, ráno jsem viděl ňějaké chybové hlášení v černé obrazovce a po restartu mi nešel spustit bitcomet,házel pořád chybu a chtěl něco odesílat, asi 6x za sebou a pak se objevila modrá smrt, jenom problikla takže nevím co psala, teď když dám pustit v jakémkoliv režimu tak ta modrá smrt problikne a zase restart. Když spouštím v nouzovém režimu tak to píše "press enter to continue SPTD.sys" ...ať enter dám nebo ne tak stejně modrá smrt problikne :( už fakt nevím co s tím, na google sem hledal dlouho ale nic mi nepomohlo... prosím o pomoc :(
Nelze spustit ani přes nouzový systém Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nelze spustit ani přes nouzový systém
Vítej na PC-Help!
Chybí základní informace, a to, co máš za systém. Tedy rada pro XP. Tento počitač - Vlastnosti - Upřesnit - Spuštění a zotavení systému, a tam odškrtni Automaticky restartovat.
Pak se napiš číslo té chyby.
Chybí základní informace, a to, co máš za systém. Tedy rada pro XP. Tento počitač - Vlastnosti - Upřesnit - Spuštění a zotavení systému, a tam odškrtni Automaticky restartovat.
Pak se napiš číslo té chyby.
win XP SP3 , 32bit ... jenže já se vůbec nedostanu na tento počítač, nemůžu najet do systému, pořád modrá smrt, navíc teď sem se hrabal v BIOSU a už si ani nemůžu vybrat jak ho chci spustit, naběhne mi "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and pres a key"
-
- Pohlaví:
Proveď Clear CMOS - na desce je na to jumper, případně na 3 minuty vyndej z desky baterku - při vypnutém PC !
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vidí BIOS HDD?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
jak to zjistím?
-
- Pohlaví:
Podíváš se do Biosu, jestli tam ten HDD je. A co Clear CMOS?
jsem začátečník, nevím co je clear CMOS :(
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viz FAQ
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Re: Nelze spustit ani přes nouzový systém Vyřešeno
čau mám taky problém je to trochu delší takže, brachové od přítelkyně rozbily počítač tím způsobem že jse neda dostat do windowsu (windows xp home 32-bit) prostě najede obrazovka - spustit běžným způsobem, nouzový režim, nouz. režim v ms-dos apod ale ani jedno prostě nejde
prostě se objeví černá obrazovka a je reset počítače. Zkoušel jsem přeinstalovat windows při zapnutí pc zmáčnu ENTER jdu do biosu nastavim 1.místo DVD v boot a dam save konec resetne se počítač, najede pokuď chcete zahajit instal. wind. stiskněte lib. tlačítko zmáčnu najíždí uvodní modrá obrazovka a ejhle chybí soubor cmd a ějaký další knihovny prostě nemůžu naformatovat disk. (ORIGINÁL WINDOWS MÁM A POŠKRÁBANÝ TAKY NENÍ) prosím pomoooc jak naformátovat hadr nebo co s tím dík můžete napsat na e-mail SCHWJA00@seznam.cz

me uz se nezobrazuje ani nic na monitoru, odpojil jsem ho z pc a znova zapl a ted se na nem nic nezobrazuje :( jakto?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3517
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 20:38
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3169
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 1956
-
od peta501