Chěl bych se zeptat zda někdo neví jak vyřešit tento problem.. Při hrani Cod 4 ci 2, pc po neurčité době zamrzne, někdy je to půl hodiny někdy třeba 5 minut... Nejde nic jenom tvrdej restart.. Začlo mi to delat z ničeho nic, hra fungovala rok normalne.. Při jiných hrách pc beží v pohodě, např: Gothic 4, BFBC 2,L4D, apod.. Vyzkoušl sem reinstal winu (win 7 ultimate 64-bit),reinstal codka, výměna configu, jiny directy, nejnovejsi ovladace na grafiku.. Nic nepomohlo
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 4096MB RAM DDR2
Video Card: ATI Radeon HD 4800 Series
Motheboard: ASUS P5QL-E
Zamrzaní pc u Cod 2,4
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zamrzaní pc u Cod 2,4
Pokud PC zatuhne po 5 minutách po spuštění, nebude to teplotou. Pro jistotu, ale vyčistit PC a ověřit si, zda ventilátory jsou funkční. Problém může být v paměti, proto zkontrolovat třeba programem Memtest a to alespoň 3 - 4 x celý test (chyba se může projevit až po zahřátí pamětí).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pc jsem čistil asi před týdnem jestli to není nahodou prachem, děla to pořád.. Zítra projedu ty paměti a řeknu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přesto radši zkontroluj teploty HW monitorem z podpisu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
když ti to zatuhne, tak se ti sekne i zvuk?
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
Jojo sekne se i zvuk
http://img201.imageshack.us/f/vstiekw.png/ Po tom co se to seklo..
Naposledy upravil(a) Code dne 23 říj 2010 12:54, celkem upraveno 1 x.
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rekl bych ze je to directem a nebo ty ovladace an grafiku. Jednou mi to taky nějakou dobu dělalo, přeinstaloval jse direct a dělalo to dál, ale po nějaky dobe to už šlo normalně. Jak dlouho ti to děla?
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
Asi 3 Tejdny.. Ale prave me dostava ze ostatni de normalne jako WoW, Gothic 4 , BFBC2 secko full detaily a nikdy se mi to neseklo.. Jo jinak ten memtest zadnou chybu nenahlasil..
To mi delalo u cod4 a css... zmenil jsem nastaveni (myslim ze vyhlazovani a filtrovani textur) a uz to prestalo.
Pohrej si s nastavením
Pohrej si s nastavením

S nastavením sem si pohrál, ale dělá to pořád :-/.. Už fakt nevim co s tim..
Uz se tu resil stejny problem u stejne hry (freez u cod4, nebo 6) a ne jednou. Tak zkus prohledat forum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2446
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek