Romaine: Pro mě jsou ošklivé tvoje složky. A víš proč? Protože bych musel vždy kliknout na tlačítko Start a pak ještě prolézat složky, kdybych kurzorem vyjel mimo menu (a to se stane lehko), celá nabídka by se zavřela, já bych znovu musel na tlačítko start a kliknout, pak zpátky na složky ... brrr

A věř, že vím o čem mluvím, nedávno jsem podobnou anabází procházel (sice na XP), když jsem dolaďoval oblíbené pro přenos do Firefoxu do doplňku Fast Dial (několik tisíc). Nakonec jsem s tím práskl, nastartoval starý dobrý IE 6.0 (pořád lepší než chromý Chrome) a v jeho sidebaru oblíbených operaci ukončil oproti panelu Start tisíckrát rychleji.
Já když potřebuji zástupce, tak zajedu pouze kurzorem na horní hranu plochy a přepnu příslušnou typovou záložku (systém * správa * programování * panely * plocha * systray * složky * audio * grafika * net * oblíbené * text * dokument * video * šetřič * emulace * data * hry) - pokud z plochy Drag Stripu vyjedu (což se může také stát, ale ne tak často jako u Start panelu), stačí mi jen najet kurzorem k vrcholu obrazovky.
To víš
Romaine, chlapy a jejich logika + úspora času a kliků

Kdybych objevil lepší systém, tak na něj přejdu, ale tvůj se mi nezdá, zvýšila by se pracnost. A doporučuji vždy jen dobré či nejlepší systémy, programy, plug-iny, i když uznávám, že lidé mají různé chutě (občas musím některým uživatelům dávat link na popis a odkaz Drag Stripu, protože to sami nedokážou najít a píšou mi SZ, takže mám hmatatelné důkazy, že propagace nepřichází nazmar

). Ještě se mi docela zamlouvá ten systém od
iDkcz, i když přesně nevím, jestli funguje, tak jak si domýšlím. Ale nejspíš nepojede na XP a mám malou výtku: plochu mám většinou "zadělanou" programy, musel bych tedy klikat na ikonu plochy a to je práce navíc ...