Otevřená zpráva pro Site Admina - Ltb (Vyřešeno) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Otevřená zpráva pro Site Admina - Ltb (Vyřešeno)

Příspěvekod Luboš » 27 pro 2006 17:45

Nazdar! Blíží se konec roku, všude se bilancuje a vyhodnocuje ... Jaký máš ty názor na toto fórum? Co se ti na něm líbí, co tě mrzí a co tě rozčiluje? Máš nějaké připomínky, návrhy do budoucna? Přesto že jsi zatím tyto otázky nepoložil a ani na ně neodpověděl, dovoluji si přiložit první příspěvek čistě subjektivního rázu:

Navštěvuji několik podobných odborných diskusních fór a můžu klidně říct (tedy napsat), že toto fórum se mi jeví jako nejvíce uživatelsky přívětivé (angličané by napsali user friendly). Naproti několika jiným nejsou tady odpovědi typu "běž někam, jak to, že to nevíš?!" apod., odpovídající mají skutečně snahu pomoct i těm úplně začínajícím bez toho, aby je nějak ponižovali. Pomoc dostávají i ti zkušenější (vím o čem mluvím) a to se mi také líbí. Myslím si proto, že s čistým svědomím můžu slíbit, že tomuto fóru zůstanu věren pokud to půjde. Přál bych si za sebe, aby tazatelé našli na tomto fóru co nejvíce skutečné pomoci, která jim pomůže vyřešit jejich problém v co nejkratší době a k jejich plné spokojenosti. Je sice pravda, že některé dotazy již v prvopočátku neobsahují dostatečné informace co jen na analýzu daného problému, ne tak na jeho řešení, ale nikdo z nás není dokonalý. Po několika dalších dotazech se problém pomalu vykresluje a většinou se časem také vyřeší. Je to stejné jako v běžném životě - nic není jednoduché a na některé otázky zatím není uspokojivá odpověď. Proto mějme všichni trpělivost a ochotu pomáhat potřebným. Od toho jsme tady.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Reklama
briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 27 pro 2006 19:44

Uf,kdyz jsem cetl ten nazev,tak jsem se skoro lekl,jestli uvnitr neceka neco na zpusob Matonohova Otevreneho dopisu KSCM :lol: Kazdopadne se pod tohle muzu jen podepsat. Kolikrat uz temer kroutim hlavou nad ochotou pomoci a poradit a nad tim,jaka tady panuje atmosfera.Skoro az rodinna rekl bych :smile: Cili titmo bych rad podekoval vsem za rady a pomoc a zaroven preji pekny konec tohoto roku a jeste lepsi zacatek a prubeh roku pristiho.Snad i tady bude vse pokracovat tak,jako doposud a blbci se tomuto foru budou i nadale obloukem vyhybat :bigups:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 27 pro 2006 21:28

Ahoj všem, skvělý nápad - díky Luboši za chválu. Souhlasím s tím, že atmosféra je zde skvělá. Je výsledkem vás všech, kteří k nám pravidelně chodíte pro radu NEBO radíte druhým. Protože fórum je prostě takové, jací ho navštěvují lidé :-)

P.S. Na začátek roku chystám přehled návštěvnosti PC-HELPu + nějaké ty novinky.

P.P.S. Otevřený dopis KSČM nemá chybu :-)

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 27 pro 2006 22:00

jo ...tohle je pravda..osobně celkem pořád žasnu nad ochotou a hlavně zkušenostmi(mijaja,karlos mají můj obrovský respekt)...navštěvuji poměrně dost fór a musím říct že toto patří mezi mé oblíbenější.....zároveň se připojuju k dotazu Lubošovu na tebe Ltb...co by si ty tady přál ty?Co tě tady štve?Co tě těší?...zatím si takovou šedou eminencí..sem tam upravíš název nebo přesuneš dotaz..ale témeř vůbec se nevyjadřuješ..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 28 pro 2006 15:28

No pánové, musím říct, že když jsem si toto téma přečetl, tak mě to docela dojalo. Za ten rok a něco, co sem chodím, mi tohle fórum tak nějak přirostlo k srdci a linky na jiné fóra jsou jaksi zasunuty a zaprášeny hluboko v odkazech. Takže i když jsou chvíle (jako třeba tohle období), kdy nemám vůbec čas sem zavítat, přesto mu zůstanu věrný (to už má drahá polovička dlouho neslyšela :D )
Na roční bilanci jsem docela zvědavý. Návštěvnost fóra stoupá pěkně vzhůru a co mě těší, je to, že se tady opravdu nevyskytují nějací jedinci s nefér úmysly a zlou vůlí. Proto bych chtěl taky tomuhle fóru a všem jeho příznivcům popřát do dalších dní co nejvíce vyřešených otázek a spokojených uživatelů.

marcucci
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 28 pro 2006 16:24

Kde jinde se dnes poradit na ceskem netu nez na PC-Helpu? Na PC-Helpu,to je jasne. Budte dal takovi jaci jste!!!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 pro 2006 18:00

Nedá mi to, nedá, musím se připojit k pochvalným hlasům. Pochodil jsem dost různých fór a poraden, ale tady jsem se jaksi zasekl, právě pro tu družnou atmosféru. Obdivuji trpělivost některých rádců při pomoci řešit problémy i s tazateli, kteří o počítači téměř nic neví. Myslím si, že právě toto sem láká stále více návštěvníků. Přeji všem a to rádcům i tazatelům, aby se vždy tady na fóru cítili jako doma.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 28 pro 2006 22:01

Weslo píše:.....zároveň se připojuju k dotazu Lubošovu na tebe Ltb...co by si ty tady přál ty?Co tě tady štve?Co tě těší?...zatím si takovou šedou eminencí..sem tam upravíš název nebo přesuneš dotaz..ale témeř vůbec se nevyjadřuješ..

šedá eminence - tak to tedy díky :lol: Ale ne, vážně. Opravdu rád bych se každodenně podílel na řešení rozličných problémů, bohužel ale den má pouze 24 hodin a tak dělám to, co je v mých silách. Když už mám trochu času na pc-help (volný víkend), věnuji ho hlavně aktualizacím pc-helpu, hledáním nových módů, které by se na pc-help mohli hodit atpod. Naštěstí jsou tu naši moderátoři (mikel, mijaja a jake), kteří mi s vedením (úpravami příspěvků) fóra pomáhají a bez kterých by to tu prostě nefungovalo.

"co tě štve, co by jsi si přál???" zajímavé, zkusím se zamyslet a připojit pár slov k výroční zprávě pc-helpu, zatím díky, zdraví

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 29 pro 2006 09:27

Na jiná fóra já jaksi nerad cítím se jak kdyby ni ve venkovské kadibudce táhl mráz na holou prdku. Doma je doma.
Některé nicky jsou tu možná víc než značka kvality a přiznám se i když nerad pokud radí někdo s kým sem se tu ještě nepotkal je tam trochu nedůvěry.
Viděl sem někde stránky kde za body ti co si to zaslouží dostávali od čtenářů nějaké ty finance pravda ne moc ale potěší to. Počítač stárne poměrně rychle a pro rádce na tomto fóru je to vlastně základní výrobní prostředek. Nemám sice tucha jak by se to tady dalo realizovat ale jak jinak odměnit ty kdo u PC-helpu proseděli židli.
DĚKUJI všem kteří jsou ochotni dělit se o informace a vědomosti a snad po novém roce také přispěji trochou toho moudra do mlýnice.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 09 led 2007 00:00

Finanční příspěvky pro "chytré hlavy" je nápad dobrý :bigups: avšak zřejmě ne snadno realizovatelný.

PC-HELP by klidně mohlo být prosředníkem (s 0 ziskem samozř.) - dokáži si to dost dobře představit - bohužel ne zdrojem. Pokud by se do budoucna ukázala vůle čtenářů fin. vypomoci těm, kteří jim pomohli řešit jejich problémy, můžeme to zkusit 8)

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 09 led 2007 00:34

Mně se to líbí, tak jak to je-rád poradím, ZDARMA :D , a rád se něčemu přiučím. Je to takový open-source vědomostí a nejlepší na tom je, že se tady snažíme být na sebe hodní. :bigups:

Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 09 led 2007 07:57

Taktéž se musím připojit k předešlým příspěvkům chvály!! Už ani nevím, kde jsem získal link na toto fórum, ale to není podstatné. Podstatné je, že je to první fórum na které jsem se kdy dostal a nehodlám na tom nic měnit. Zároveň si myslím, že to je i První fórum ohledně rad kolem výpočetní techniky, hlavně kvůli již zmiňované ochotě pomoct a poradit a někdy obdivuhodné trpělivosti rádců. Mluví se tu k tématu a hlavně bez urážek a ponižování, což se málo vidí.
Fóru PC-Help tedy přeju nejen do roku 2007 světlou budoucnost a hlavně účast jen "inteligentních" a pomoci ochotných přispěvatelů. JEN TAK DÁL!
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
    od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě
    12
    4719
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 pro 2024 12:29

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”