V nabidce spustit při startu mi zůstávají dvě položky u kterých si nejsem jist zda jsou nutné aby běželi. Snažím se odlehčit RAM a procesor a v podstatě nevím co způsobím jejich odstraněním co nepůjde.
Jedná se o Adobe reader speed lauch a Microsoft ofice.
Spustit při startu Woken co mohu odebrat.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spustit při startu Woken co mohu odebrat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno to vim že mohu všechna spuštění zakázat vim i o ms config jen mi pořád není jasné proč a co to udělá u výše jmenovaných dvou. Proč se ihned o o instalace chce aby tohle bylo spuštěno pak se mohu odpovědně rozhodnout zda nechat nebo smazat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
No vidíš to už je info ale slůvko "nějaký" mne znejisťuje. Je to stejný jako "si myslym" a i když to jde lehce obnovit nerad bych si to zahrnul do zálohy čistého systému. Jsem totiž ve stádiu nové instalace Woken a dokončuji čištění a instal dalších programů.
- zdenislav
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Adobe readr sem tam měl, taky. Smazal sem ho a nic. Nainstaloval sem si kreslící AutoCad a ve startu se mi taky objevilo cosi jako AutoCad speed... Nevim už přesně jak se to menovalo. Taky sem to smázl a nic se neděje. Akorát se mi zdá, že ten AutoCad pomalu nabíhá. Tak sem si řek, že to co tam bylo při Startu pc byl asi nějakej předstartér, nebo jak bych to nazval. Toť můj názor tečka 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak děkuji za názory víc hlav víc ví. Stoprocentně přesnou odpověď si budu muset asi nekde vyčíst ale i tak dík.
Jendo obě položky můžeš fixnout.
Adobe Reader Speed Lounch jenom urychluje start Adobe Readeru.
Veškeré položky při startu pro Office mají podobný účel - urychlují start a spouštění aplikací Office.
Ani jedno z toho není nutné.
Adobe Reader Speed Lounch jenom urychluje start Adobe Readeru.
Veškeré položky při startu pro Office mají podobný účel - urychlují start a spouštění aplikací Office.
Ani jedno z toho není nutné.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík Mikeli že držíš pevně pod krkem PC-help a ne lahev ono to tu jaksi řídne a človek se v téhle hodině odpovědi těžko dočká a je to i pocopitelné.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1706
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7127