SMax4PNP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

SMax4PNP

Příspěvekod Doktor 1 » 02 led 2007 15:52

Ahoj potřeboval bych poradit. Při vypínání compu se nechce ukončít aplikace SMax4PNP tak ji musím natvrdo ukončovat. Je to aplikace Analog Devices tak že něco snad ke zvukovce myslím ovladač . Půjde s tím něco dělat kromě reinstalu ? :-(

Reklama
Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 02 led 2007 17:36

je to ovladač pro integrovanou zvukovou kartu na tvé zákl. desce, zřejmě nezbyde nic jinýho než ten ovladač přeinstalovat z cd, které bylo dodáno k tvé zákl. desce...

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 03 led 2007 22:15

Tak jsem to ''přežehlil'' z CD a pořat stejný. Původně jsem to chtěl odinst a pak znovu nainst , ale nenašel jsem odinst soubor . Asi bude třeba to nejprve vyhodit, ale jak nejlépe ?

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 03 led 2007 22:46

Odstraň to ve správci zařízení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 03 led 2007 23:49

Už jsem tam koukal a přímo tato aplikace tam není . Musel bych vyházet jedině vše co se týká Digital Audio MB a doufat, že si pomůžu - nebo uškodím :shock: :o :mad:

Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 04 led 2007 18:30

ale ano, ve správci by se správně zobrazit měla - smax4pnp.exe, jestli ne, tak to zkuste znova přeinstalovat z cd, měl by se spustit nějakej průvodce, možná tam je někde volba odinstalovat, místo přeinstalovat... pokud ta služba není ve správci tak se to nějak špatně nainstalovalo, asi je nutnej restart po každé instalaci toho ovladače....

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 05 led 2007 23:56

Jo restart jsem provedl a nic. Jinak přeinstaloval jsem řadiče nebo něco takového a jediný kladný vysledek je, že mi funguje normálně střeďák. Dříve měl dost malý vykon. Jinak ani jeden přeinstal neměl na SMax4PNP.exe vliv. Začal jsem vůbec pochybovat jestli je to ovladač. Když ho zastavím jde zvuk normálně bez něj tak nevím. :shock:

Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 06 led 2007 00:15

ano, zvuk jde i bez něj, ale jelikož mám pouze 2 malé repráčky, tak kvalitu zvuku nepoznám, ale u vás jestli máte 5+1, tak by ten rozdíl mezi zapnutím(instalováním) a vypnutím(odinstalováním) tohoto procesu měl být znát...

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 06 led 2007 21:54

Rozdíl není znát a nějak mi zase vynechává centr. Trochu jsem Googlil a našel celkem dost ale česky bohužel nic a tak jsem tam kde sem byl. S anglinou jsem na to zatím ještě špatně. Zkus se na to prosimtě juknout ty. http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/smax4pnp/ nebo
http://www.auditmypc.com/process/smax4pnp.asp

Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 06 led 2007 22:25

No tak jsem se pokusil něco z těch stránek vyčíst, no, ale s mojí angličtinou, taky nic moc....

První stránka říká, že se jedná o proces instalovaný s Analogue Devices v rozsahu audio výrobků. Tento proces je nepotřebný, ale něměl by být ukončen, leda že by jste měl podezření, že způsobuje problémy. Doporučujou proces nevypínat, je vyžadován pro korektní běh některých aplikací.

Na tý druhý stránce píšou, že se jedná pouze o ikonku vedle hodin, pomocí které pak získáváte rychlý přístup k některým částem toho softwaru SoundMax a že jestli tu ikonku nepoužíváte, tak tuto službu můžete bez obav vypnout, tato službá také souvisí s drvlsnr.exe, smagent.exe, smtray.exe, srmclean.exe, eusexe.exe, v této službě se nevyskytuje bezpečnostní riziko. Je to část SoundMax audio ovladačů.

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 06 led 2007 23:08

Díky a s anglinou na tom zas tak špatně nejseš jak tak koukám.
No je mi divné že se mi den odedne zhoršuje výkon repra. Už mi hrají normálně jen přední. Jinak koukal jsem na intal CD a je tam i jakýsi manuál, ale zase né česky. :evil:

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 07 led 2007 23:08

Takjsem se v tom pohrabal a nic . Vrátil jsem to v obnově na 6.12.07 kdy to ještě celkem šlo. No není to echt ale dá se to . Snad na něco přijdu. :wink:

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”