SMax4PNP
SMax4PNP
Ahoj potřeboval bych poradit. Při vypínání compu se nechce ukončít aplikace SMax4PNP tak ji musím natvrdo ukončovat. Je to aplikace Analog Devices tak že něco snad ke zvukovce myslím ovladač . Půjde s tím něco dělat kromě reinstalu ? 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odstraň to ve správci zařízení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ale ano, ve správci by se správně zobrazit měla - smax4pnp.exe, jestli ne, tak to zkuste znova přeinstalovat z cd, měl by se spustit nějakej průvodce, možná tam je někde volba odinstalovat, místo přeinstalovat... pokud ta služba není ve správci tak se to nějak špatně nainstalovalo, asi je nutnej restart po každé instalaci toho ovladače....
Jo restart jsem provedl a nic. Jinak přeinstaloval jsem řadiče nebo něco takového a jediný kladný vysledek je, že mi funguje normálně střeďák. Dříve měl dost malý vykon. Jinak ani jeden přeinstal neměl na SMax4PNP.exe vliv. Začal jsem vůbec pochybovat jestli je to ovladač. Když ho zastavím jde zvuk normálně bez něj tak nevím. 

Rozdíl není znát a nějak mi zase vynechává centr. Trochu jsem Googlil a našel celkem dost ale česky bohužel nic a tak jsem tam kde sem byl. S anglinou jsem na to zatím ještě špatně. Zkus se na to prosimtě juknout ty. http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/smax4pnp/ nebo
http://www.auditmypc.com/process/smax4pnp.asp
http://www.auditmypc.com/process/smax4pnp.asp
No tak jsem se pokusil něco z těch stránek vyčíst, no, ale s mojí angličtinou, taky nic moc....
První stránka říká, že se jedná o proces instalovaný s Analogue Devices v rozsahu audio výrobků. Tento proces je nepotřebný, ale něměl by být ukončen, leda že by jste měl podezření, že způsobuje problémy. Doporučujou proces nevypínat, je vyžadován pro korektní běh některých aplikací.
Na tý druhý stránce píšou, že se jedná pouze o ikonku vedle hodin, pomocí které pak získáváte rychlý přístup k některým částem toho softwaru SoundMax a že jestli tu ikonku nepoužíváte, tak tuto službu můžete bez obav vypnout, tato službá také souvisí s drvlsnr.exe, smagent.exe, smtray.exe, srmclean.exe, eusexe.exe, v této službě se nevyskytuje bezpečnostní riziko. Je to část SoundMax audio ovladačů.
První stránka říká, že se jedná o proces instalovaný s Analogue Devices v rozsahu audio výrobků. Tento proces je nepotřebný, ale něměl by být ukončen, leda že by jste měl podezření, že způsobuje problémy. Doporučujou proces nevypínat, je vyžadován pro korektní běh některých aplikací.
Na tý druhý stránce píšou, že se jedná pouze o ikonku vedle hodin, pomocí které pak získáváte rychlý přístup k některým částem toho softwaru SoundMax a že jestli tu ikonku nepoužíváte, tak tuto službu můžete bez obav vypnout, tato službá také souvisí s drvlsnr.exe, smagent.exe, smtray.exe, srmclean.exe, eusexe.exe, v této službě se nevyskytuje bezpečnostní riziko. Je to část SoundMax audio ovladačů.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”