cau potreboval bych poradit. chci si zaparit minecraft tak stahnu minecraft.exe pak na to crack a dyz dam spustit udela to ten zvuk jakej dela eror ale nic se neukaze. zkousel sem tedy stahnou oficialni a stejne proste kdyz to zapnu dam enter tak to udela ten zvuk a dal nic.
jinak ramku mam giga. procesor 1.7 a grafiku integrovanou ale i wowko na tom spustim v pohode.
dik predem za rady
Minecraft - nejde spustit
Re: Minecraft - nejde spustit
žádnej crack se tam nedává.
já měl nejdřív taky s integrovanou problém to spustit, ale už nevím jak jsem to udělal, ale najednou mi to pak šlo, ale mám taky 1GB RAM a seká se to tak, že se to nedá hrát :) takže jestli chceš, aby to bylo plynulý, potřebuješ 2GB RAM.
já měl nejdřív taky s integrovanou problém to spustit, ale už nevím jak jsem to udělal, ale najednou mi to pak šlo, ale mám taky 1GB RAM a seká se to tak, že se to nedá hrát :) takže jestli chceš, aby to bylo plynulý, potřebuješ 2GB RAM.
no crack protoze ja nehraju na ofic proste to spusti jen tu hru nak ja se v tom moc nevyznam a hrajes normalne se jeste prihlasujes nebo jak
No, zkus to takhle:
Spusť program spustit a do něj napiš %appdata% tam najdeš Roaming na něj klikni. Potom klikni na složku .minecraft, tam najdi složku bin a v ní by měl být soubor minecraft.jar. Klikni na něj a dej otevřít v programu WINrar. Objeví se ti několik složek, ty z nich vyber jenom složku META-INF a vymaž ji. Nevím jestli to půjde, ale můžeš to zkusit.
Spusť program spustit a do něj napiš %appdata% tam najdeš Roaming na něj klikni. Potom klikni na složku .minecraft, tam najdi složku bin a v ní by měl být soubor minecraft.jar. Klikni na něj a dej otevřít v programu WINrar. Objeví se ti několik složek, ty z nich vyber jenom složku META-INF a vymaž ji. Nevím jestli to půjde, ale můžeš to zkusit.
zadny soubor roaming tam nemam :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 21:18) ---
teda slozku
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 21:18) ---
teda slozku
meta-inf se maze kdyz instaluješ ruzne mody apod.
A co tam teda máš?
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 21:27) ---
Já vím, ale mohla by to být ta příčina problému. Ale jinak nevím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 21:27) ---
Já vím, ale mohla by to být ta příčina problému. Ale jinak nevím.
minecraft si tazatel an to mPC stejne nezhraje takový maj moje segry a fps asi -15
no ja nevim sou tam teda je tam plno slozek nakejch souboru coa vim na co toe 

Tak to fakt nevím.
Hele já když dám spustit %appdata% tak se už zjevím ve složce roaming, jako 1 od zhora je .minecraft
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nejde kliknou na minecraft na plose
Dobrý den ja sem si stahl minecraft a asi mesic jsem ho normalne hral a na druhy den jsem klikl na minecraft a najednou jse my to neukazalo nic ani se to nenacita u zadneho minecraftu aji kdyz mam javu poradte prosim??????????????????????
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4700
-
od makojed
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 18:23