Zdravim..teď jsem na youtube zkouknul jedno video, kde byl žebříček MMORPG her a 3 z nich se mi hodně podle videí líbí.
Ale potřebuju od vás vědět, co zaujalo vás, co mi doporučíte a hlavně, které z nich jsou tzv. free..neplatí se měsíční poplatky..
Hry se jmenují:
Tera online(ještě tuším nevyšla)
Kingdom under fire 2
Dragon nest
Continent of the ninth
Děkuju.
Rada - MMORPG
Re: Rada - MMORPG
Neznám ani jedno, takže můžu 100% doporučit tyto dvě: Metin2 a LOTRO. Ani v jedné se žádné poplatky neplatí.
Metin2 jsem hrál dost dlouhou dobu a přestal mě ten stereotyp bavit..navíc je to hra, která se bez peněz hrát nedá beztak..pokud pomineme priváty..
Mě spíš zajímají tyhle hry..já právě taky neznám ani jednu, proto se ptám, jestli někdo neví víc :)
LOTRO možná zkusim..je to dobrý podle tebe?
Mě spíš zajímají tyhle hry..já právě taky neznám ani jednu, proto se ptám, jestli někdo neví víc :)
LOTRO možná zkusim..je to dobrý podle tebe?
Mě osobně to baví ale závislost jsem si na ní nevypracoval, občas si ji zahraji více mě baví manažery. Každopádně není tam žádný český server ale na spoustě serverů je docela slušná česká komunita.
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Srp 2011 21:19) ---
Díval jsem se na TERA, vypadá to opravdu nádherně ale tohle mě nepotěšilo "TERA will be launched in Europe in Spring 2012."
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Srp 2011 21:19) ---
Díval jsem se na TERA, vypadá to opravdu nádherně ale tohle mě nepotěšilo "TERA will be launched in Europe in Spring 2012."

Jo o té teře jsem si myslel, že ještě nevyšla no..a jak jsi myslel to, že tě baví manažeři? Já osobně hraju hodně často FM 2011 
Jinak anglicky umím víc, než dobře, takže mi nevadí, když nebude hra česky..hlavně, aby mě bavila..

Jinak anglicky umím víc, než dobře, takže mi nevadí, když nebude hra česky..hlavně, aby mě bavila..
Hrál jsem téměř všechny manažery, co jsou v ČR k dostání, Football Manager, Fifa Manager, Championship Manager, Premiership Manager, International Basketball Manager, World Racing Manager atd. jsou jich spousty, kdybys chtěl nějaký doporučit můžu, pokud hraješ nějaký neznámý budu rád za doporučení :-)
No já hraju jen FM 2011 a baví mě to hrozně moc..dělám z tý hry i deník na jednom webu..jinak jiný manažer kromě fotbalového by mě asi nebavil :)
Za názor díky..ale potřebuju ještě někoho, abych měl větší přehled
Za názor díky..ale potřebuju ještě někoho, abych měl větší přehled

Teď jsem našel i hru Vindictus, který vypadá hodně luxusně..
Nevíte, jestli je tedy něco z tohohle free?
C9 - Continent of the ninth
kingdom under fire 2
Vindictus
dragon nest
Nevíte, jestli je tedy něco z tohohle free?
C9 - Continent of the ninth
kingdom under fire 2
Vindictus
dragon nest
Vindictus a dragon nest( dn.cherrycredits.com ) dragon nest můžeš hrát jedině odtud Nexon Dragon nest používá IP block
Koukam, že ty z Nexonu jsou lehce dementní..u každý hry blokujou všechny ip kromě amerických a eu verze jim trvají roky :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2913
-
od PavelKilleR
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 15:10
-
- 3
- 3385
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
- 4
- 1869
-
od Ondrejjj
11 pro 2024 11:01
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2215
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
-
-
Rada s výběrem komponent/PC - cenový strop 70 000 Kč
od Narthelianail » 16 črc 2024 07:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2282