Jak na tenhle vir čím smazat.
Sun Jan 14 10:09:09 2007 => File J:\System Volume
Information\_restore{59F771FE-212F-4B0F-8CC1-35297FDE7529}\RP66\A0019749.exe infected by
"Email-Worm.Win32.Warezov.df" Virus! Action Taken: No Action Taken.
jak smazat virus z Volume information
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
jak smazat virus z Volume information
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bože tos mi potěšil. porád ještě nemám udělanou zálohu systému akorát sem se chystal že to zmáknu a ty testy sem pustil pro kontrolu že to mám čisté. Jestli to spadne úplně bude to moje velká radost bo nebude z čeho obnovovat.
Díky za radu.
Díky za radu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Fredíku zjistil sem a to sem nevěděl že obnova systému se dá vypnout i pro jednotlivé disky a na tomhle mám sdílené věci nikoli systém takže sem to bez obav vypnul. Zatím sem se nedostal k tomu udělat nový scan pomocí MWav. Takže se potom ozvu bude-li to třeba.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jen sem chtěl říct že existovala varianta jak to z té obnovy systému dostat. Věc se má takto. MicroWorl uvolnil až do 15. února Mwav zdarma a to verzi která kromě nalezení potvor dokáže i nalezené věci smazat. Tím pádem stačilo jen projet daný adresář a Mwav by si s tím měl poradit. Kdyby ne tak obnova se dá vždycky vypnout.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pošli link to je zajímavá informace a myslím pro všechny kteří se až do 15 února budou prostřednictvím Mwav prát s viry mohlo by nám to všem usnadnit práci.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tuto skutečnost už jsem tu zmiňoval před pár dny. Odkaz na stažení najdeš u mijaji v podpisu nebo v přímo v tomto tématu: Pokud zatrhneš v menu možnost Scan Only tak bude pracovat jen jako scaner. Pokud tuto možnost necháš nezatrhlou co najde to odstraní, ale to se mi právě moc nelíbí chybí mi tam možnost si vybrat co by měl odstranit a ne nechat všechno v jeho rukou.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”