Ahoj všem, díky za zajímavou a plodnou diskuzi.
Dalo trochu práce se celým textem pročíst až sem, ale...uspěl jsem. Z mého pohledu souhlasím s většinou výše napsaného. Nejdříve bych asi napsal něco k tomu, jak celou věc vidím.
Jsem rozhodně proti jakýmkoliv vkládání CRACKů (omezení velikosti vkládaných souborů by to ani nemělo umožnit), dále proti vkládání sériových čísel a kódů přímo do příspěvků. Takovéto věci patří max. do emailů, instant messagerů atpod.
Odkazy na stránky - byť ne zcela legálního obsahu - vidím být v pořádku. AVŠAK, jak již tady bylo zmíněno výše, pouze v doprovodu výrazného upozornění na nebezpečí, které se na těchto stránkách může nacházet. Osobně si myslím, že pokud bychom těmto lidem nepomohli tady na PC-HELPu, vyhledají si "serial number, crack, installation code" přes nějaký vyhledávač stejně a stránku plnou nebezpečí otevřou......bez patřičného varování. Jako další skvělý nápad vidím - když už vkládat LINKY na ne zcela "čisté" stránky, tak pouze jako CODE.
Abych to shrnul,
PC-HELP je a bude PROTI jakékoliv přímé propagaci nelegálního obsahu a bude se snažit max. možnou měrou zabránit tomu, aby se stalo jakýmsi můstkem mezi začínajícími uživateli a WAREZem. Jsem rád, že všichni ostatní vidíte situaci stejně
P.S. Do vstupních pravidel
pc-help vložím další § upozorňující na tuto skutečnost.