Pořádek na stole // ukažte své pracoviště

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Aime
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Aime » 22 led 2007 16:50

:D Pánové...tomu se říká " tvůrčí nepořádek". Add. nepopsaná média? Děs. Ale nejvíce mě vytočí, když mi tu někdo uklidí a nejlépe všechny papírky, papírečky a útržky srovná do jednoho štalářku. Jo a krádeže fčních propisek mě rozpalují doběla... :twisted:
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 22 led 2007 17:10

Jak pak to může někdo nazvat bordelem, je to jen schématické uspořádání věcí, kterému momentálně rozumí jen karlos 8)
neboj se, nejsi sám, sice nejspíše vedeš, ale nejsi sám :lol: ( a díky tvé fotografii budu určitě pochválen :P )
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 22 led 2007 18:12

Jidhash píše:Jak pak to může někdo nazvat bordelem, je to jen schématické uspořádání věcí, kterému momentálně rozumí jen karlos 8)

Dobře, jdu hledat systém.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 22 led 2007 18:28

Systém a který Win? :lol:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 22 led 2007 19:05

Dospěl jsem k následujícímu popisu pořádku:
V horní poličce jsou většinou velké krabice, které by se jinde na stole pletly, ale občas jsou potřeba, takže není vhodné se jich zabavovat nebo je dávat příliš daleko. Případně se jedná o "muzeum" starých dílů, které si zaslouží být u počítače.
Uprostřed se nalevo nachází ozdoba z muzea, vedle jsou CD, která jsou používaná, a nejsou proto zaskládaná, samozřejmě počítač (jenom nevím, k čemu je dobrý ten větrák vzadu, když je bočnice někde zahrabaná) a skener, u kterého se mi ale nepodařilo odhalit, kam se dává ta krabice na něm, když je potřeba ho použít. Jinak prostřední polička obsahuje větší věci, které nejsou často používané, ale občas se mohou hodit.
Spodní pravá přihrádka je spíše odpadkový koš nebo přihrádka na odklizení věcí, které jsou zbytečné a jinde by se pletly. Uprostřed je samozřejmě nezbytná klávesnice a myš. Pod monitorem se nacházejí drobné věci, které se používají častěji, nebo není kam jinam je dát. ZA monitorem je jediné volné místo, svědčí o tom, že před koupí monitoru bylo toto místo uklizeno.
Tak jak jsem se trefil?

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 22 led 2007 19:07

Jan Pašek píše:Systém a který Win? :lol:

Windows bych našel pravděpodobně vpravo dole nebo nahoře, asi v lepenkové krabici - podle data posledníjo formátování.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 led 2007 07:56

Ini808, smekám před tvým rozklíčováním sektorů mé pracovny. V krabicích nahoře se opravdu nachází část mého muzea (pár kousků je k vidění v diskusi o bazaru). Krabice na scaneru se odkládá do horní sekce, jen jsem jí při posledím použití, již nedokázal donést na původní místo. CD mezi kotoučákem a počítačem jsou pouze audio, nejpoužívanější jsou v sektoru pod monitorem, respektive v některé z mechanik. Ostatní CD jsou v polici za mými zády. Má pracovna je totiž vytvořena "ohradou" ze skříní v rohu obýváku a má rozměry 1.5mx1.5m. Proto se musí šetřit doslova s každým centimetrem a vše se musí stohovat. Prostor kolem monitoru je opravdu nezvykle uklizený, neboť ještě 24. 12., odpoledne na této ploše stál 17 CRT monitor. Zcela vpravo je opravdu odkládací prostor, jakýsi mezistupeň, před konečným vyhozením do koše (obdoba koše ve windows). Ještě doplním, že pracovna funguje i jako dílna lodního modeláře. Proto je na levé straně (záda obývací stěny) uchycený zásobník drobných nástrojů Dremel, včetně stejnojmené brusky. Na pravé straně (betonový panel) je sklad materiálu pro stavbu lodí. Za mými zády (jeden díl obývací stěny) je knihovnička s odbornou literaturou a CD.
Fšichni, děkuji vám za vaší podporu, nicméně jsem vytušil, že má organizace místa na stole je opravdu netradiční extrém a již včera jsem započal s reorganizací. Ta byla částečně vynucena potřebou více místa pro dokončení dvou modelů, neboť léto se pomalu začíná ptát, co jsem dělal v zimě a já bych rád odpověděl, že jsem si alespoň uklidil stůl... :lol:

Upr.: Takže zima se zeptala a nasypala na zem to bílé svinstvo, aby i ona mohla v létě odpovědět, co dělala v zimě. Já mám splněný první bod. Uklidil jsem si na stole a přizpůsobil ho na loděnici. :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Pořádek??

Příspěvekod Verxes » 28 led 2007 00:53

Ukažte mi někoho kdo denodenně maká s kompem a ještě zvládá udržovat pořádek v jeho okolí??
Nevim teda jak ostatní, ale já jsem rád že vidim na obrazovku...
Ale jednou měsíčně (minimálně, když jsou vánoce a velikonoce, tak i dvakrát) gruntuju, takže je den dva vše pěkně uklizené.. Naštěstí manželku nemám a holka mi do toho nekecá... bych si taky vyprošoval... :evil:

guest

Příspěvekod guest » 28 led 2007 13:59

Karlosi, manželka má, asi zcela vyjímečně, PRAVDU ! :D

guest

Příspěvekod guest » 28 led 2007 14:11

Tak jsem se s tím screenem ještě jednou pokochal a je to naprosto úžasný. Kdyby z toho neboleli oči tak bych to dal na pár dní na plochu /jako odstrašující případ/. Ale máš tam spoustu užitečnejch věcí. Až Tě jednou napadne uklidit, tak to nevyhazuj a postav z toho nějaký E.T. A pokud Ti něco zbyde, /jako, že jo/ tak to nevyhazuj a pošli mi to. Postavím dvojče. Osobně každý šroubek a každýho vajgla hledám dokud ho nenajdu. Jediný problém jsou chlupy od koček, který se motaj do větráku. Ty chlupy.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 13 dub 2007 10:40

Tak to jsi mne překvapil.Opravdu jsem s gustem dával v ukázku tvůj prvotní stůl před úklidem a tak jsem zdárně odrážel útoky těch dvou ženských co tu se mnou bydlí i případných návštěvníků ohledně mého nepořádku.Končívalo to konstatováním ,že to zas tak hrozný nemám.

Teť nevím nevím jak bych uspěl.Myslím si ale že v tvém uklizeném a v mém neuklizeném zase takovej rozdíl není.Co?

Obrázek
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 13 dub 2007 21:41

ste ale becka:-) mam taky na stole pekny bordylek, ikdyz na zemi a okolo je to mnohom mnohem horsi, stul oproti tomu jeste jde :lol: :lol: :lol:
Počítač: ANO! :bottle:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”